Villa Mäntyniemi on tasokas loma-asunto, joka sijaitsee Enontekiön Hetassa puhtaan ja kalaisan Ounasjärven rannalla omassa pienessä niemessä. Vain kolmen kilometrin päässä kylän keskustan palveluista.

Villa Kilpisjärvi tarjoaa kolme korkeatasoista lomahuoneistoa 503 metrin korkeudessa (mpy.) Kilpisjärven kylän parhaalla paikalla Saanatunturin juurella. Mukavasta pihapiiristä löytyy isot terassit/kivipatiot, kesäkeittiö, puuvaja/suksihuoltotila ja Lapin Kota. Vaellus- ja hiihtoreitit lähtevät lähes pihalta.

Villa Mäntyniemi, Majavantie 122, 99400 Enontekiö (Hetta)

Villa Mäntyniemi on täydellisesti varustettu loma-asunto talvi- ja kesäkäyttöön 1-7 hengelle. Mökissä on iso tupa ja keittiö.  Alakerrassa on makuuhuone kahdelle, sauna, suihku ja wc. Yläkerrassa on yksi parivuode ja yksi erillinen vuode. Kaksi majoittuu rantasaunan kamariin mukavasti. Tuvassa on korkea katto ja isot ikkunat Ounasjärvelle. Mökin terassilta on näkymät Ounasjärvelle.

VILLA KILPISJÄRVI, Pulmusentie 5, 99490 Kilpisjärvi

1.HALTI on suurin n. 85 m2 edustustason huoneisto 1-8 hengelle. Täydellinen keittiö kaikin koneellisin mukavuuksin, ruokailu- ja olohuone, kolme 2 hengen makuuhuonetta, iso sauna puu- ja sähkökiukaalla, pesuhuone, erillinen wc ja iso eteinen. Aurinkoterassi ja kivipatio.

2.SAANA on n 50 m2 korkeatasoinen huoneisto 1-5 hengelle. Täydellinen keittiö koneellisin mukavuuksin, ruokailu/olohuone. Makuuhuone 2 hengelle parivuoteella ja olohuoneen sohvasta vuode kahdelle + tarvittaessa lisävuode. Iso sauna sähkölämmitteisellä kiukaalla. Pesuhuone ja wc. Aurinkoterassi ja kivipatio.

3.MALLA on upea n 27 m2 yksiö 1-3 hengelle. Täydellinen keittiö koneellisin mukavuuksin. Mallassa on vuoteet kahdelle hengelle ja vuodesohvasta saat lisävuoteen aikuiselle tai kahdelle pienelle lapselle. Pesuhuone ja wc.

Villa Mäntyniemi

Villa Kilpisjärvi