Kilpisjärven kylä sijaitsee aivan Käsivarren erämaan kupeessa. Erämaamaisemiin pääsee tutustumaan talvella helposti ja turvallisesti kokeneen oppaan johdolla.

Retkelle lähdetään kylältä moottorikelkan rekikyydillä. Kuljetuksen aikana pääset ihailemaan karunkaunista tunturiylänköä, kun nousemme puurajan yläpuolelle. Pilkkipaikalla opas auttaa tarvittaessa, ja ehkäpä saat saaliiksi raudun, arktisten vesien kuningaskalan. Jos kalaonnen kokeilu ei kiinnosta, voit rentoutua nauttien näkymistä ja erämaan rauhasta. Retken eväskattaus maistuu taatusti.

Toteutusaika:  07.01. – 31.03.2021

Kesto: 4 tuntia

Hinta: € 80  / henkilö vakiolähdöillämme (max. 12 henkilöä).  Ota meihin yhteyttä, jos haluat järjestää privaattireissun seurueellesi.

Sisältää:  opastus, kuljetus moottorikelkan rekikyydissä, pilkkivälineet, retkieväät (voileipä, nuotiomakkara, kotileivonnainen, kahvi, tee, kuuma mehu), kelkkailuvarusteet (haalarit, saappaat ja sukat, rukkaset)

Jos haluat ajaa itse moottorikelkkaa rekikyydin sijaan, voit vuokrata meiltä moottorikelkan. Kelkkavuokra sisältää polttoaineen ja vakuutuksen. Kelkkaa voi ajaa joko yksin tai kaksin siten, että toinen henkilö toimii kuljettajana toisen istuessa matkustajana, vuorotellen. Opas antaa ajo- ja turvallisuusohjeet ennen lähtöä.

Moottorikelkan kuljettajan pitää olla vähintään 18-vuotias ja hänellä tulee olla hallussaan voimassaoleva ajokortti. Asiakkaan luottokortille tehdään katevaraus mahdollisen moottorikelkka-vahingon omavastuuosuuden vakuudeksi.

Hinnat:

2 henkilöä / 1 kelkka: € 175 / henkilö

1 henkilö / 1 kelkka: € 275 / henkilö

Hinta sisältää: Opastus, moottorikelkkavuokra, polttoaine, liikennevakuutus, uralupa, retkieväät, kelkkailuvarusteet