Tundrea - Kilpisjärven Lomakeskus sijaitsee Suomen Käsivarren huipulla, kolmen valtakunnan rajalla. Meillä hengität Euroopan puhtainta ilmaa ja lomailet arktisessa puuttomassa tunturissa.

Lomakeskuksessamme on kaksi neljän huoneiston hirsirakenteista rivitaloa. Huoneistot ovat kahdessa tasossa ja niissä on tilaa viidelle hengelle. Alakerrassa on tilava eteinen, pesuhuone, wc ja sauna sekä avokeittiö-olohuone, jossa on ruokailuryhmä ja sohva pöytineen. Vuoteista kolme on tilavalla yläparvella ja yksi alakerrassa. Viides petipaikka on levitettävällä sohvalla. Portaat yläparvelle ovat hyvät ja tukevat.

Rivitalohuoneisto varustukseen sisältyy tv, internet, radio, vaatteiden kuivauskaappi, jääkaappi, astianpesukone, kahvinkeitin, vedenkeitin, mikro, liesi, uuni, astiasto ja ruuanlaittovälineet, vuodevaatteet, suihku sekä sauna. Lisäksi rivitalohuoneistoissa on erillinen kylmävarasto esimerkiksi asiakkaan suksille. Ulkona on yksi pistokkeellinen autopaikka huoneistoa kohden. Huoneiston loppusiivous sisältyy hintaan.

Toteutuskausi:  ympäri vuoden

Katso hinnat varausmoottoristamme suoraan!

Tästä linkistä pääset varaamaan: http://bit.do/tundrea

QR Code for /tundrea

Määrä:  8 kpl
Kohde:   Kilpisjärvi, Enontekiö
Varaukset: sähköposti: info@tundrea.com  puhelin: 0400 396 684