Tule luoksemme Peeralle Vasaran porotilalle tuijottelemaan taivaalle, bongaamaan syksyn ja talven pimenevinä iltoina taivaanvalkeat, revontulet.

Ihastele taivaalla telmivää tarujen tulirepoa, jonka kylkien isku puihin ja hännän hipaisu lumihankeen aiheuttaa kipinäsuihkun, joka meille näyttäytyy loimuavina taivaan tulina, hengästyttävän kauniina valoilmiönä.

Seuraksesi ja kameran linssiin saatat saada tilalla vapaana kuljeskelevia poroja, uteliaita ja pörröisiä pohjoisen asukkeja.

Käytämme tukikohtana porotilan kotaa, jossa porontaljoilla tulen äärellä odotamme valoshown alkamista nauttien iltapalan ja kuumaa juomaa. Kota on revontulibongaajien käytössä koko ohjelman ajan. Tunnelmallinen kotailta aidolla porotilalla on elämys, vaikka revontulet eivät näyttäytyisikään – täällä Kilpisjärven alueella mahdollisuutesi niiden bongaamiseen on kuitenkin huippuluokkaa.

Ohjelma on varattavissa päivittäin 1.10.2018 – 30.03.2019

Kesto:  3 tuntia + edestakainen kuljetusaika Kilpisjärveltä noin 30 minuuttia

Hinta:  € 80  / henkilö (2-11-vuotiaat lapset vanhempien seurassa 50& alennuksella)

Minimi 2 henkilöä

Hinta sisältää opastuksen, autokuljetuksen Kilpisjärveltä, ulkovarusteet, iltapalan ja kuuman juoman sekä kamerajalustan ennakkotilauksesta.

Järjestämme revontulten bongausohjelman myös omalla kuljetuksella saapuville asiakkaille, jolloin ryhmäkoko voi olla jopa 40 henkilöä. Kodan voi vuokrata myös pidemmäksi aikaa omatoimista revontulibongausta varten. Kysy tarjous!