Revontulivalokuvausta ammattivalokuvaajan kanssa Kilpisjärvellä ja Hetan alueella.

Revontulivalokuvaus ammattilaisen opastuksella. Joka ilta, kun taivas on pilvetön, lähdemme etsimään revontulia Kilpisjärveltä. Usein ei tarvitse ajaa pitkällekään, kun jo löydämme hyvän avoimen paikan ja taivaalle syttyvät revontulet. Tarvittaessa piipahdamme Norjan puolelle, jos sää Suomessa on tukkoinen.

Valokuvaava opas osaa viedä sinut parhaille kuvauspaikoille ja varmistaa kamerasi asetukset jo ennen kuvauspaikalle menoa. Onnistuita revontulikuvia on mukava esitellä kotona. Mikäli kuvaaminen ei ole sinun juttusi, voit silti pyytää Garethiä kuvaamaan sinut revontulet taustalla.

Lähde mukaan revontuliretkelle tai varaa ihan oma opastus!

 

Revontulivalokuvays alkaa yleensä sisätiloissa, Gareth opastaa retkeläiset kameran käytössä ja varmistaa, että jokaisella on asetukset oikein ja akut ladattuna. Retken hinta sisältää kuumaa juotavaa ja pikkupurtavaa. Lämmintä vaatetta kannattaa ottaa aina mukaan, sillä leutonakin yönä kylmä saattaa tulla seisoskeltaessa. Retken kesto 4-5 tuntia.

 

 

Tammi-maaliskuu, syys-joulukuu

Lähdemme liikkeelle päivittäin (sään salliessa) Kilpisjärveltä Tundreasta. Paikka kannattaa varata viimeistään edellisenä päivänä, sillä ryhmät ovat pieniä ja täyttyvät nopeasti. Mikäli haluat revontuliopastusta muualla Enontekiöllä, ole yhteydessä niin katsotaan onnistuuko.

 

Hinta revontulivalokuvausopastukselle on 95€ / hlö.