Kilpisjärveä parempaa paikkaa taivaantulien katseluun ei taida Suomessa ollakaan, ja onhan se kuin taikuutta nähdä revontulten tanssi taivaan kannella.

Kilpisjärvellä ei tarvitse kulkea majoituspaikan piha-aluetta kauemmaksi bongatakseen revontulet. Tilastollisesti ei Suomen Lapista löydy paikkaa, joissa taivaanvalot palavat yhtä usein kuin täällä Yliperällä.

Jos kuitenkin haluat tutustua arktisen yön ihmeisiin erämaan kupeessa, lähde kanssamme iltaretkelle tunturiin.

Pimeän tullen lähdemme liikkeelle moottorikelkan rekikyydissä. Retken tukikohta on laavu tai kota, johon opas rakentaa avotulet ja tarjoilee nuotiokahvit. Ja sitten tähyillään taivaalle! Avoimet näkymät ja kaukainen sijainti antavat hienot mahdollisuudet revontulien katseluun – ja vaikka revontulet eivät näyttäytyisi, on retki arktisen iltataivaan alla aina kokemisen arvoinen elämys.

Toteutusaika:  1.12.2020 – 27.3.2021

Kesto;  3 tuntia

Hinta:  € 60 / henkilö vakiolähdöillämme (max 12 henkilöä).  Ole hyvä ja ole meihin yhteydessä, jos haluat varata privaattireissun seurueellesi.

Hinta sisältää:  Opastus, rekikuljetus, nuotiokahvit (kahvi, tee, kuuma mehu, nuotiomakkara, leivonnainen)
Varustevuokraus (kelkkahaalarit, saappaat ja sukat, rukkaset) lisämaksusta € 15 / henkilö. Kolmen retken varaajalle varusteet ilmaiseksi.