Istu moottorikelkan selkään ja lähde metsästämään revontulia talvisen erämaan siniseen hämyyn. Pimeän saavuttua kelkkojen valot näyttävät tien hiljaisten soiden, tiheiden metsien ja avarien järvien lävitse. Onnekkaimmat kelkkailijat pääsevät myös ihailemaan revontulten mystistä valoesitysta tähtitaivaalla.

Aloitamme retken moottorikelkan ajo-ohjeilla – opastettu 20km reitti on helppokulkuinen ja hyvin merkitty. Pidämme retken aikana useamman tauon jolloin sammutamme kelkat valosaasteen minimoimiseksi ja tähyilemme taivaalle revontulien toivossa.

Ohjelman kesto: Yhteensä n. 1.5 tuntia

Saatavuus: Koko talvisesonki. Kiireisimpänä sesonkina emme kykene vastaamaan nopeasti sähköpostikyselyihin joten tarkistettahan saatavuuden joko varaussivustoltamme tai soittamalla.

Hintaan sisältyy: Moottorikelkan ajo-ohjeet, kypärän ja 20km moottikelkalla ajoa.

LISÄKSI meiltä on mahdollista vuokrata olosuhteisiin sopivia vaatetusta/varusteita – jos tiedätte etukäteen tarvitsevanne lisävarustusta pyydämme teitä saapumaan tarhalle aikaisemmin.

Tarhamme on auki ma – su: 10:00 – 20:00.

Kyseisen safarin aloitusajankohdat löytyvät varaussivustoltamme tai tiedustelemalla suoraan toimistoltamme.

Oma moottorikelkka: € 165/hlö

Jaettu moottorikelkka: € 100/hlö

Istumapaikka moottorikelkan vetämässä reessä: € 80/hlö

Kaikkien aikuisten jotka haluavat ajaa moottorikelkkaa on näytettävä ajokorttinsa.

 

HUOMIO: Alle 8-vuotiaat lapset eivät voi istua moottorikelkan vetämässä reessä ilman heidän huoltajaa. Yli 10-vuotiaat lapset voivat istua moottorikelkan kyydissä vain jos heidän jalkansa yltävät moottorikelkan jalkatuille.