Etsi taianomaisia revontulia koiravaljakolla arktisen illan hiljaisuudessa.

Tuote on noin 1.5 tunnin pituinen ja sisältää tarhavierailun, ajo-ohjeet sekä n. 30-45 min koiravaljakkoajoa (yhteensä 6km). Pääsette ensin tutustumaan arktisten vetokoiriemme jokapäiväiseen elämään. 6km safarilla koiravaljakko vie teidät arktiseen erämaahan jäätyneiden järvien, avaran suomaan ja tiheiden metsiköiden valtakuntaan metsästämään taivaan valoilmiöitä. Onnekkaimmat pääsevätkin näkemään revontulten täyttämän tähtitaivaan. Tarvittaessa käytämme safarilla otsalamppuja, yleensä luminen maan heijastaa tarpeeksi valoa eikä ylimääräisiä valonlähteitä tarvita.

Revontulet ovat arvaamaton luonnonilmiö, esimerkiksi luminen tai pilvinen sää voi estää aurinkotuulen näkymisen taivaalla, joten emme voi taata metsästysretken onnistumista. Kaikki safarimme ovatkin ainutlaatuisia – jokaiselta valjakkoretkeltä jää muisteltavaa – vaikkei taianomaista valoilmiötä pääsisikään todistamaan.

Varauksen voi tehdä verkkosivujemme hettahuskies.com kautta, tai lähettämällä sähköpostin osoitteeseen info@hettahuskies.com . Jos sesongin aikana haluatte tiedustella mahdollisuuksia osallistua safariin suosittelemme soittamaan.

Ohjelman kesto: Yhteensä n. 1.5 tuntia – valjakkoajoa n. 30-45 min.

Hintaan sisältyy: 6km koiravaljakkoajoa ammattitaitoisen oppaan johtamana, opastettu tarhavierailu ja koiravaljakon ajo-ohjeistus.

LISÄKSI meiltä on mahdollista vuokrata olosuhteisiin sopivia vaatetusta/varusteita – jos tiedätte etukäteen tarvitsevanne lisävarustusta pyydämme teitä saapumaan tarhalle aikaisemmin.

Tarhamme on auki ma – su: 10:00 – 20:00.

Saatavuus: Koko talvisesonki, pidämme reitin jatkuvasti käytettävissä. Aloitusajankohta on yleensä iltaisin 18:00 – 19:00 väliltä. Kiireisimpänä sesonkina emme kykene vastaamaan nopeasti sähköpostikyselyihin joten tarkistettahan saatavuuden joko varaussivustoltamme tai soittamalla.

Aikuiset: €120

Lapset (3 – 12v.): €99

Oma tai Oppaan ajama valjakko: €220

HUOM: Yli 40kg painava lapsi on varattava aikuisena (jaetuun valjakkoon).