Kilpisjärven ehkä suosituin käyntikohde on kolmen valtakunnan eli Ruotsin, Norjan ja Suomen yhteinen rajapyykki. Se on Ruotsin pohjoisin ja manner-Suomen läntisin piste.

Moottorikelkkareitti kulkee Kilpisjärven poikki,kohti pohjoisen Norjan tuntureita. Tämän retken aikana pääsee ihailemaan Kilpisjärven kylämaisemien lisäksi upeaa tunturimaisemaa ja vierailemaan sekä Ruotsissa että Norjassa. ”Passintarkastusta” tällä Pohjoismaiden nopeimmalla kiertomatkalla ei ole! Rajapyykillä pidetään valokuvaustauko ja tarjolla on kuumaa mehua.

Tämä retki on tarjolla marraskuun lopulta 2018 huhtikuun loppuun 2019.

Kesto:  2 tuntia
Hinta:  € 45 / henkilö, minimi 2 henkilöä
Hinta sisältää:  Opastus, rekikuljetus, kuuma mehu
Varustevuokraus (kelkkahaalarit, saappaat ja sukat, rukkaset) lisämaksusta € 12 / henkilö. Kolmen retken varaajalle varusteet ilmaiseksi.

Jos haluat ajaa itse moottorikelkkaa rekikyydin sijaan, voit vuokrata meiltä moottorikelkan. Kelkkavuokra sisältää polttoaineen ja vakuutuksen. Kelkkaa voi ajaa joko yksin tai kaksin siten, että toinen henkilö toimii kuljettajana toisen istuessa matkustajana, vuorotellen. Opas antaa ajo- ja turvallisuusohjeet ennen lähtöä.

Moottorikelkan kuljettajan pitää olla vähintään 18-vuotias ja hänellä tulee olla hallussaan voimassaoleva ajokortti. Asiakkaan luottokortille tehdään katevaraus mahdollisen moottorikelkka-vahingon omavastuuosuuden vakuudeksi.

Hinnat:

2 henkilöä / 1 kelkka: € 130 / henkilö

1 henkilö / 1 kelkka: € 215 / henkilö

Hinta sisältää:  Opastus, moottorikelkkavuokra, polttoaine, liikennevakuutus, kuuma juoma