Muistot lapsuuden runsaslumisista talvista ja riehakkaista posket punertavista lumileikeistä ovat inspiroineet meitä tarjoamaan saman elämyksen vieraillemme.

Tule kokemaan uudestaan – tai vaikkapa ihan ensimmäistä kertaa – suomalaisille niin rakkaat talviharrastukset hiihtäminen, lumikenkäily ja pilkkiminen. Kokeile potkukelkkailua ja pulkkamäkeä, pyöräytä huimat vauhdit napakelkalla, leiki lumisotaa. Testaa porotilalla kovassa käytössä olevaa työvälinettä suopunkia, ja kokeile moottorikelkalla ajoa.

Kurkkaa aitoon saamelaiseen Korvakotaan, jossa entisaikaan asuttiin, tai istu tulilla Rantakodassa ja ihastele lumisia tuntureita. Seuraa alueella liikkuvien porojen puuhia. Tilalla sijaitsevassa isossa kodassa voit kuunnella joikua sekä tutustua vanhaan saamelaiseen esineistöön ja katsella valokuvia suvun historiasta.

Tarjolla on kuumaa juomaa ja kotileivonnainen, tilauksesta on myös ruokailumahdollisuus.

Ohjelma on varattavissa tilauksesta 01.12.2018 – 30.04.2019

Kesto:  3  tuntia + edestakainen kuljetusaika Kilpisjärveltä noin 30 minuuttia

Hinta: € 125  / henkilö (2-11-vuotiaat lapset vanhempien seurassa 50& alennuksella)

Minimi 4  henkilöä

Ruokailu lisämaksusta € 25 / henkilö

Hinta sisältää opastuksen, autokuljetuksen Kilpisjärveltä, ulkovarusteet, kuuman juoman ja kotileivonnaisen sekä ohjelmassa mainitut aktiviteetit.

Järjestämme Peeran puuhapäivän myös omalla kuljetuksella saapuville asiakkaille, jolloin ryhmäkoko voi olla jopa 40 henkilöä. Kysy tarjous!