Voimme tarjota joko opastettuja tai varustettuja melontaretkiä tällä erämaajoella. Suosituin osuus kulkee 35km Leppäjärven ja Palojoensuun välillä ja kestää 1-2 päivää.

Enontekiöllä on useita kauniita jokireittejä jotka sopivat myös niille joilla on vain vähän kokemusta. Yksi helppokulkuisimmista on 1 ja 2 luokan Palojoki joka virtaa syrjäisen Tarvantovaaran erämaa-alueen läpi.

Tavallinen lähtöpaikka on lähellä Palojärveä ja päätepiste n. 33 km kauempana, lähellä Palojoensuuta. Jotkut haluavat yöpyä n. puolivälissä matkaa olevalla kodalla, kun toiset melovat koko matkan kerralla. Matkalla olevat kosket tarjoavat rentoutumista ja hauskanpitoa ja joessa elää monia eri kalalajeja, mikäli olet kiinnostunut kalastamisesta

Opastettu retki sisältää kokeneen jokioppaan, kanootin tai kajakin vuokran ja melontavälineet sekä auton siirron lähtöpisteestä päätepisteeseen. Kaksipäiväinen opastettu retki sisältää myös yön täysihoidolla erämaamökissä n. puolivälissä jokea. Retken voi tehdä myös omatoimisesti, jolloin hinta sisältää vain kuljetukset joelle ja varustevuokran tarvittaville päiville. Omatoimiretken hinta ei sisällä yötä erämaamökissä.

Tämä n. neljän tunnin retki voidaan järjestää pyynnöstä välillä 1.6 – 30.9.

1-päiväinen opastettu retki: €195:

2-päivän opastettu retki: €275:

1-päivän omatoimiretki: €75
:

2-päivän omatoimiretki: €100