Päivä Huskyoppaana: Jos haluat kurkistaa kulissien taakse arktisen huskyoppaan elämään (sekä viettää enemmän aikaa koirien kanssa!), vietä päivä työskennellen kanssamme tarhalla!

Tämä on erityisen hauska ja ainutlaatuinen aktiviteetti mihin tahansa aikaa vuodesta – ottakaa kuitenkin huomioon että saatavuus on rajallinen talvikuukausina, jolloin olemme erittäin kiireisiä safarien kanssa. Kulkiessasi kokeneen ohjaajamme jalanjäljissä, pääset osallistumaan perustehtäviin kuten koirien hoitoon ja kouluttamiseen, pentujen sosiaalistamiseen sekä ruokintaan kerran tai kaksi kertaa päivässä. Sinulla on myös madollisuus ottaa osaa muihin kyseisen päivän töihin. Koska farmilla vaihtelu on elämän suola, tämä saattaa olla mitä tahansa­: osallistumista safarille talvella, koirien harjoittamista mönkijällä syksyllä tai jopa auttamista tarhojen rakentamisessa tai farmin huoltotoimissa kesällä. Lounas syödään oppaiden talossa, jakaen oppaiden kanssa tarinoita elämästä koirien kanssa.

Hinta sisältää: ohjaajan joka esittelee sinut koirille ja ottaa sinut mukaan farmin jokapäiväiseen elämään. Lounas farmilla henkilökunnan kanssa ja välipalaa sekä kuumia juomia tarvittaessa päivän mittaan.

Yleensä voimme tarjota tätä ohjelmaa englanniksi, ranskaksi, suomeksi ja saksaksi, saatavuus muilla kielillä kuten espanjaksi tai venäjäksi on joskus mahdollista. Mikäli teillä on erityisiä kielitarpeita olkaa hyvä ja soittakaa etukäteen ja ilmoittakaa milloin olette varaamassa.

Huom: Tulet viettämään suurimman osan päivästä ulkona koirien kanssa ja loppupäivästä olet todennäköisesti väsynyt, joten toivomme sinun olevan varautunut tähän. Voimme lainata sinulle säähän sopivat vaatteet joita voit käyttää omien vaatteidesi päällä, mutta talvisesongin ulkopuolella tarvitset omat ulkokengät.

Tarjoamme tätä ohjelmaa vuoden ympäri, mutta saatavuus on rajallinen kiireisimpinä kuukausinamme (joulu- ja maaliskuun välillä).

Kevät, Kesä & Syksyhinta (Huhtikuu – Marraskuu): €150
 / pvä. Talvihinta (Joulukuu – Maaliskuu): €195 / päivä.