Koiravaljakko Safari: 5-päivän matkalla vaihdatte saumattomasti avarasta suomaasta järven, joen ja metsikön kautta euroopan syrjäisimmän maiseman läpi. Maaston piilotettujen timanttien lisäksi koette myös arktisten päivien vaihtelevat valot. Keskiaamun pehmeää valoa seuraa iltahämärän mystiset valot ja iltapäivän mahtavat auringonlaskut. Onnekkaat voivat mahdollisesti nähdä revontulen ajaessa koiravaljakkoa tähtiä täyttyvän taivaan alla. Varauksen voi tehdä lähettämällä viestin osoitteeseen info@hettahuskies.com

Optimaalinen ryhmäkoko tähän safariin on kuusi asiakasta ja yleisesti teidän mukana on kaksi opasta. Tämä on sopiva numero erämaa mökkien kokoihin ja sallii nopeampaa liikkumista erämaan lävitse ilman liian monta pysähdystä. Yleisesti jaettu kokemus samankaltaisten seikkailijoiden kanssa on kivempaa kaikille optimaalisella ryhmäkokolla.

Jos olet kiinnostunut varaamaan safarin vain kahdelle henkilölle tai isommalle perheryhmälle vahvasti suosittelemme vierailua huhtikuussa. On todella harvoin mahdollista toteuttaa tämänkaltaisia pyyntöjä kiireisempinä kuukausina – paitsi, tietysti, jos eksklusiiviryhmät haluavat maksaa koko safarin täyteen. Isommille ryhmille (>8 henkilöä) reittiä yleisesti sopeutetaan hieman hyödyntääksen meidän isompia mökkejä alueella.

Kaikki aterianne, sopivat lumivaatteet ja saappaat, ammattilainen opastus ja viisi päivää koiravaljakkoajoa henkilökohtaisella koiravaljakolla sisältyy hintaan, mukaan lukien myös erämaa majoituksen valikoimassa mökeissä ja hyteissä. NB: Yleensä ainakin yksi yö vietetään tosi perinteisessä erämaa hytissä jotta mahdollistamme aidon arktisen kokemuksen tundra korkeatasangolla.

Hintaan sisältyy: 5 päivää koiravaljakkoajoa 30—40km päivässä arktisen erämaan läpi henkilökohtaisella koiravaljakolla; tarvikkeet ja vaatetus arktisiin olosuhteisiin; ammattilaista opastusta koko kiertueen aikana; opastettu tarhakierros ja rekiajo koulutus sessio; opastusta arktisesta turvallisuudesta ja selviytymisestä; henkilökohtainen ohjaaja ensimmäisenä yönä koirien ruokkimista varten sekä muihin koiriin liittyviin aktiviteetteihin ja 4 yön majoitus sekä täysihoito (1 yö maatilalla ja 3 erämaa mökeissä).

Ma-Su 10:00-20:00

Hinta: €1525