2-päivän koiravaljakko safari matkalla vaihdatte saumattomasti avarasta suomaasta järven, joen ja metsikön kautta euroopan syrjäisimmän maiseman läpi Maaston piilotettujen timanttien lisäksi koette myös arktisten päivien vaihtelevat valot. Keskiaamun pehmeää valoa seuraa iltahämärän mystiset valot ja iltapäivän mahtavat auringonlaskut. Onnekkaat voivat mahdollisesti nähdä revontulen ajaessa koiravaljakkoa tähtiä täyttyvän taivaan alla. Varauksen voi tehdä lähettämällä viestin osoitteeseen info@hettahuskies.com

Teidän 2-päiväinen koiravaljakkoajo kokemus yleisesti alkaa 11:00 ensimmäisenä päivänä. Teille annetaan sopivat tarvikkeet ja vaatetuksen arktisiin olosuhteisiin ja sitten esittelemme tarhan ja koirat ennen kuin saatte tarkat koiravaljakon ajoohjeet.

Kun olette valmiita opetamme teidät valmistelemaan henkilökohtaisen koiravaljakonne. Opitte oikean kokoisista valjaista jokaiselle koiralle, miksi teille on valittu erityiset koirat, niitten yksittäiset luonteet ja mihin paikkaan ne kuuluvat linjoissa. Teille näytetään myös minne henkilökohtaiset tavarasi mahtuvat rekin kyytiin – ja sitten lähdemme matkaan.

 

Meillä on muutama reitti vaihtoehto tähän kahden päivän safariin ja teemme päätöksemme sään ja lämpötilan perusteella sekä miten teidän aikataulu mahtuu meidän muiden varauksien mukaan ja teidän fyysisestä kunnosta. Kaikki kiertueen yksityiskohdat löytyy ladattavana muotona tästä.

Ohjelman Kestoaika: 2 päivää

Saatavuus: Tammikuun alusta huhtikuun loppuun
Aikataulu:Tätä tuotetta tarjotaan koko talven (päivät voivat vaihtua)

Hintaan sisältyy: Opastettu tarhavierailu, tarkat koiravaljakkoajo ohjeet, lounas ja välipalat molemmilla päivillä, yksi illallinen ja yksi aamiainen.

Safariin kuuluu myös: Yön majoitus mökissä / tarhan kotassa ja noin 60—80km koiravaljakkoajoa kahden päivän aikana.

 

Jos olette saapumassa iltapäivä bussilla mutta haluatte välttämättä osallistua pidempään safariin kun on yleisesti mahdollista revontuli safarilla ensimmäisenä päivänä/iltana, voimme EHKÄ tarjota pidemmän (esim. 20km) safarin sinä päivänä. Tämä kaksinkertaistaa luvatun safarin etäisyyden ensimmäisenä päivänä ja hintaero jaetaan NL safarin ja 2-päiväisen safarin kesken ja sinulle veloitetaan €450 kokonaisesta tuotteesta. Voimme todennäköisesti tarjota tätä joustavuutta aikaisempana ja myöhempänä sesonkiaikaa.

Ottakaa kuitenkin huomioon että jos meiltä ei ole mahdollista toteuttaa tätä pyyntöä ja saavutte bussilla tähän aikaan, kannattaa ensin suunnata Enontekiöön päin aterialle ja alueen tutkimukseen ja sitten palata meille / pyydä meiltä kyyti kylältä myöhemmin illalla.

Ma-Su 10:00-20:00

Soolo Reki: Aikuiset €575/ €475, Lapset €295/ €245

(Erämaa mökki/ Tarhan kota)

(HUOM: Mainittu lasten hinta on vain lapsille jotka ovat liian nuoria ajaakseen omaa koiravaljakkoa ja riittävän kevyita istuakseen reessä ilman liikaa lisäpainoa koirille, esimerkiksi kevyt 7 tai 8 vuotias. Emme suosittele tätä vaihtoehtoa vain siksi että lapset helposti palelevat tai kyllästyvät, mutta meillä on välillä näitä pyyntöjä ja riippuen tilanteesta ollaan joskus päätetty että se on paras tapa heille osallistua saafariin, ainakin osittain, ja jäädä yöksi tarhan kotaan. Silloin pääsy erämaa sijaintiin on mahdollista toisella kuljetuksella jos koiravaljakolla ajo päämäärään näyttää olevan ennakoltaan liian pitkä heille).