Hetta Huskies tarjoaa koirien päivähoito- ja koirahotellipalveluja Hetassa paikallisille asukkaille että vierailijoille.

Meille hoitoon saapuessaan koirat sijoitetaan ulos joko tarhan häkkeihin tai ketjupaikalle, riippuen koirien ja omistajan toiveista. Meillä on myös käytettävissä yksi oleskelualue keittiössämme koirille jotka eivät ole tottuneet elämään ulkona.

Voimme ruokkia koirianne joko teidän tuomalla ruoalla tai käyttää omaa korkealaatuista koiranruokaamme. Kaikkia koiria kävelytetään 10 – 15 minuuttia päivän aikana. Jos koirat on luonamme pidemmän ajan, voimme ottaa heidät mukaan kesän vakioharjoitteluohjelmaamme, joka sisältää tottelevaisuuskoulutusta, harjoittelua agility radalla ja suuntaharjoittelua labyrintissä.

Soitattehan meille etukäteen jotta voimme keskustella koirienne erityistarpeista hoidossa ja muista yksityiskohdista.

Sekä meidän että sinun koirasi terveyden ja turvallisuuden takia koiralla ei saisi olla kirppuja tai täitä, koirasi madotuksesta ei saisi olla liian kauan aikaa ja rokotusten tulisi olla ajan tasalla. Hoitokoirat elävät meidän koiriemme lähellä, koiraanne koulutetaan samoilla alueilla (mikäli haluat että otamme hänet mukaan koulutusohjelmaamme) ja hän ovat tekemisissä oppaidemme kanssa. Siksi toivommekin että koiranne olisi perusterve ja että voisitte madottaa koiranne ennen tänne saapumista – mutta voimme myös tehdä sen puolestanne mikäli haluatte.

Koiranne koppi ja häkki puhdistetaan ja varustetaan tuoreilla kuivikkeilla ennen asukkaan saapumista. Teemme myös yleiskuntotarkastuksen koirallesi hänen ollessa täällä, sillä teemme tarkastuksen viikoittain kaikille koirillemme, ja ilmoitamme sinulle mikäli löydämme jotain huolestuttavaa. Kynsien leikkaaminen, kylvetys, hampaiden puhdistus yms. ovat vapaavalintaisia palveluja.

Työaikamme on 08.00 – 20.00 mutta voimme vastaanottaa koiria myös muina aikoina, mikäli tästä on etukäteen sovittu, sillä tarhalla on joku aina paikalla.

€ 12 / koira / päivä (n. 24-tunnin jakso)

Jos koirasi on toipumassa vammasta ja vaatii jatkuvaa tarkkailua tai jos sinulla on koiranpentuja jotka tarvitsevat huolenpitoa läpi päivän/yön, soita meille ja voimme mahdollisesti auttaa.