Hetta Huskies tarjoaa koirahotelli- ja koirien päivähoitopalveluja Hetassa sekä paikallisille asukkaille että vierailijoille.

Meillä on käytettävissä yksi sisätarha keittiössämme koirille jotka eivät ole tottuneet elämään ulkona. Suurin osa hoitoon tulevista koirista asuu kuitenkin ulkona, joko tarhassa tai ketjupaikalla, riippuen siitä mihin ne ovat tottuneet

Kaikkia koiria kävelytetään 10 – 15 minuuttia päivän aikana, ja jos ne ovat luonamme pidemmän ajan, voimme ottaa ne mukaan kesän vakioharjoitteluohjelmaamme, joka sisältää harjoittelua agility radalla, tottelevaisuuskoulutusta ja suuntaharjoittelua labyrintissä

Voimme ruokkia koirianne joko ruoalla jota ne ovat tottuneet syömään, tai käyttää omaa korkealaatuista koiranruokaamme. Soittakaa meille etukäteen ja voimme keskustella eri vaihtoehdoista.

Sekä meidän että sinun koirasi terveyden ja turvallisuuden takia koirasi madotuksesta ei saisi olla liian kauan aikaa, rokotusten tulisi olla ajan tasalla ja koiran tulisi olla perusterve eikä sillä saisi olla kirppuja tai täitä.

Koirasi koppi ja häkki puhdistetaan ja varustetaan tuoreilla kuivikkeilla ennen sen saapumista. Hoitokoirat kuitenkin elävät lähellä meidän koiriamme, niitä koulutetaan samoilla alueilla (mikäli haluat että otamme ne mukaan koulutusohjelmaamme) ja ovat tekemisissä oppaidemme kanssa. Siksi toivomme että voisitte madottaa koiranne ennen tänne saapumista – mutta voimme myös tehdä sen puolestanne mikäli haluatte.

Teemme myös yleiskuntotarkastuksen koirallesi sen ollessa täällä, sillä teemme sen viikoittain kaikille eläimillemme, ja ilmoitamme sinulle mikäli löydämme jotain huolestuttavaa. Kynsien leikkaaminen, kylvetys, hampaiden puhdistus yms. ovat vapaavalintaisia palveluja.

Työaikamme on 08.00 – 20.00 mutta voimme vastaanottaa koiria myös muina aikoina, mikäli niin sovitaan etukäteen, sillä farmilla on joku aina paikalla.

€ 12 / koira / päivä (n. 24-tunnin jakso)

Jos koirasi on toipumassa vammasta ja vaatii jatkuvaa tarkkailua, mihin et itse pysty työn takia, tai jos sinulla on koiranpentuja jotka tarvitsevat huolenpitoa läpi yön, soita meille ja katsotaan jos voimme auttaa.