Upeat maisemat, monipuoliset hiihtoreitit, kodikas ilmapiiri, viihtyisät majoitustilat, maittava ruoka, henkilökohtainen palvelu sekä vieraiden käytössä mm. Internet, kuntosali, minikirjasto, kota, potkukelkat, pulkat... Lämpimästi tervetuloa!

Tule keväällä lomalle Tosi-Lappiin – hiihdä päivä upeissa maisemissa monipuolisilla laduilla, retken jälkeen sauno ansaitusti, nauti maittava päivällinen maankuulusta pitopöydästä ja vietä mukava ilta lepäillen, muiden talon vieraiden kanssa oleskelutilassa jutustellen tai kodassa nuotion loisteesta nautiskellen.

Jos et tahdo mennä joka päivä suksilla luontoon, voit lähteä mm. potkukelkkailemaan, lumikenkäilemään, laskettelemaan, koira-, poro- tai moottorikelkkasafarille tai tutustua kirkonkylän käyntikohteisiin.

Tarjous sisältää majoituksen kodikkaassa hotellihuoneessa, runsaat aamiaiset, päivä-iltasaunan, päivällisen maankuulusta pitopöydästä, oheispalvelut.

Hinta on voimassa koko kevätkauden 2019!

472 € / hlö / vko 2hh:ssa sisältäen majoituksen kodikkaassa hotellihuoneessa, runsaat aamiaiset, päivä-iltasaunan, päivällisen maankuulusta pitopöydästä, oheispalvelut…

Itsetehdyt retkieväät aamiaispöydästä 50 € / hlö / vko.

Kysy muita hintoja.

Varaukset voi tehdä soittamalla 016 5540400 tai sähköpostitse info@hetan-majatalo.fi.

Lyhyesti sanottuna Hetan Majatalo on juuri sitä, mitä lääkäri määrää: lepoa, rauhaa ja virkistystä.

Kodikkaassa perhehotellissa on tarjolla tasokkaita ja viihtyisiä hotellihuoneita sekä perinteikkäitä, edullisempia majatalohuoneita. Oleskelusi kruunaa maankuulu pitopöytä, yksi Majatalon menestyksen ja pitkän iän salaisuuksista. Hotellivieraiden käytössä ovat monipuoliset oheis- ja ohjelmapalvelut sekä isäntäperheen apu ja huolenpito.

Visiteeraahan www-sivustoillamme ja lähde mukaan Majatalon mäen elämään. Tsekkaa muut tarjouksemme ja majoituspakettimme täältä Tarjouksia ja majoituspaketteja

Facebook: www.facebook.com/HetanMajatalo
Blogi: www.hetanmajatalo.blogspot.fi
Kuvia: Albumiarkistossa
Videoita: www.youtube.com/HetanMajatalo

Hyvän maineensa arvoinen – tervetuloa kokemaan!