Hetan Kota on siisti ja laadukas majoituspalvelu Suomen Käsivarressa Tunturi-Lapissa, Enontekiöllä. Se sijaitsee sykähdyttävän kauniilla ja rauhallisella paikalla Ounasjärven rannalla. Majoitustilaa on 45 henkilölle.

Hetan Kota sijaitsee Ounasjärven rannassa, aivan Ounasjoen yläjuoksulla. Meiltä on helppo lähteä vaikkapa meloen Kittilään tai jopa Rovaniemelle. Tarjoamme vaeltajille ja melojille majoitus-, aamiais-, ja kuljetuspalvelua.

Hetan Kodalla on erilaisia majoitustiloja 45 hengelle. Meiltä löytyy kaksi kahdeksan hengen mökkiä sekä neljän hengen mökki. Yhteismajoitustilat joissa 1-4 hengen huoneita yhteisillä oleskelu- sekä saniteettitiloilla. Huonemajoitusta on myös kahden hengen huoneissa joissa omat suihku/wc. Pikkumökkejä kahdella vuoteella kaksi kappaletta. Juhlasali toimii tarvittaessa ruokailu- tai kokoustilana 45 hengelle. Rantasauna käytössä asiakkaille sopimuksen mukaan tai tilauksesta. Meiltä löytyy myös kappeli jossa voidaan järjestää tilaisuuksia.

 

Tarjoamme Hetta-Pallas-Hetta vaeltajille kaudelle 2019 palvelupaketin johon sisältyy ajoneuvon siirto,venekuljetus, majoittumisen aamiaisineen sekä sauna. Kahdelle hengelle 195 €

Tilaussauna (rantasauna) 15 €/hlö talvella avantouinti mahdollisuus.

 

Autonsiirtopalvelu – pyydä tarjous!
Esim. Hetta-Pallas 80 €/auto, Pallas-Hetta 70 €/auto. Hetta-Ylläs 130 €/auto.

 

Venekuljetus Ounasjärvellä Hetan Kodan rannasta vaellusreitille
(matka 3 km) 10 €/hlö.

Varaa tästä

Varaa tästä