Melkeinpä jokaisen Kilpisjärven kävijän unelma on Haltin valloitus. Kätevimmin sinne pääsee talvella moottorikelkkakyydillä kokeneen oppaan matkassa.

Halti on Suomen huippu, 1324 metriä meren pinnan yläpuolella. Ajoreitti kulkee korkeiden tunturiylänköjen halki henkeäsalpaavan jylhissä maisemissa. Huipulle pyritään nousemaan kelin niin salliessa, ja kirkkaalla säällä sieltä näkyy Jäämeren rannan jyrkkä kallioseinämä. Tunturin kupeessa erämaakämpässä nautitaan retkieväät.

 

Toteutusaika:  1.3.-30.4.2020

Kesto:  6 tuntia
Hinnat: 
€ 95 / henkilö, kun seurueessanne on 4 – 8 henkilöä
€ 165 / henkilö, kun seurueessanne on 2 – 3 henkilöä
Hinta sisältää:  Opastus, rekikuljetus, retkieväät (voileipä, nuotiomakkara, kahvi, tee, kuuma mehu, leivonnainen), kelkkailuvarusteet

Jos haluat ajaa itse moottorikelkkaa rekikyydin sijaan, voit vuokrata meiltä moottorikelkan. Kelkkavuokra sisältää polttoaineen ja vakuutuksen. Kelkkaa voi ajaa joko yksin tai kaksin siten, että toinen henkilö toimii kuljettajana toisen istuessa matkustajana, vuorotellen. Opas antaa ajo- ja turvallisuusohjeet ennen lähtöä.

Moottorikelkan kuljettajan pitää olla vähintään 18-vuotias ja hänellä tulee olla hallussaan voimassaoleva ajokortti. Asiakkaan luottokortille tehdään katevaraus mahdollisen moottorikelkkavahingon omavastuuosuuden vakuudeksi.

Hinnat:2 henkilöä / 1 kelkka:

€ 195 / henkilö, kun seurueessanne on 4 – 8 henkilöä

€ 265 / henkilö, kun seurueessanne on 2 – 3 henkilöä

Yksinajolisä € 100 / henkilö

Hinta sisältää:  Opastus, moottorikelkkavuokra,polttoaine, uralupa, liikennevakuutus, retkieväät, kelkkailuvarusteet