Tavallinen koiravaljakolla ajoon tutustumissafarimme, joka alkaa informatiivisella farmikierroksella jonka jälkeen käydään läpi yksityiskohtaiset reellä ajo-ohjeet ennen itse safaria.

Suurin osa ihmisistä pitää vaihtelusta reellä ajamisen jännityksen ja rentouttavan matkustajana istumisen välillä n. 30 minuuttia kestävän ajelun aikana. Reitti kulkee vaihtelevassa maastossa, lyhyellä matkalla mutkittelet puiden välissä kapeilla metsäreiteillä ja ylität avoimia soita, jokia ja järviä.

Tämä on niin hieno esittelykierros koiravaljakolla ajamiseen, että 6km reitti on ensimmäinen jonka avaamme heti uuden lumen tultua.

 

Tämä noin 1,5 tunnin tuote sisältää informatiivisen esittelykierroksen koiratarhasta ja elämästä huskien kanssa arktisella alueella, yksityiskohtaiset ajo-ohjeet, koiravaljakon varusteineen, oppaan joka liittyy mukaasi safarille (joko omalla valjakolla tai moottorikelkalla, tai molemmilla – riippuen valjakoiden määrästä ryhmässä, sekä lämpötilasta, olosuhteista yms.) sekä kuuden kilometrin safarin joka yleensä kestää n. 30 minuuttia.

Yleensä asiakkailla on myös mahdollisuus kiittää koiriaan viemällä ne takaisin omiin tarhoihinsa safarin jälkeen. Joillain saattaa myös olla mahdollisuus kasata oma valjakko (esim. kun tiedämme että olosuhteet ovat nopeat jolloin meillä on aikaa myös valjakon kokoamiseen 1- 5 tunnin aikana joka on varattu ohjelmaan.)

Tämä tuote on saatavilla läpi talven riippumatta sääolosuhteista tai lämpötilasta. Kauden kiireisimpänä aikana saatamme olla ulkona suurimman osan päivää emmekä pysty vastaamaan nopeasti sähköpostitiedusteluihin. Siksi on parasta soittaa etukäteen ja varmistaa milloin mahdut mukaan.

Aikuiset €65,

Lapset(age 3 – 12) €45,

Oma tai oppaan ajama reki €120