Tämä hieman seikkailullisempi 20km safari, joka sisältää lämmittelytauon autiotuvalla, on asiakkaiden, oppaiden ja koirien suosikki kuljettujen reittien vaihtelevuuden takia.

Monet jotka nauttivat ulkona olosta erämaassa valitsevat tämän 20km safarin ensimmäiseksi valjakkoajo-kokemuksekseen. Ota kuitenkin huomioon, että saatat joutua auttamaan koiriasi hieman enemmän mäissä tällä reitillä kuin lyhyemmillä safareilla, ja meidän täytyy antaa sinulle enemmän ajo-ohjeita haastaviin olosuhteisiin.

Välillä syöksyt läpi kapeiden metsäreittien joilla on paljon ylä- ja alamäkiä sekä tiukkoja mutkia, toisinaan ylität soita ja jäätyneitä jokia. Matkaat myös alueen suurimman järven yli, ja pidät lämmittelytauon syödäksesi perinteistä leipäjuustoa & lakkahilloa sen kaukaisilla rannoilla.

Hinta sisältää: informatiivisen farmikierroksen, yksityiskohtaiset ajo-ohjeet, 20km safarin, kuumat juomat, leipäjuuston ja kotitekoisen lakkahillon autiotuvalla.

Huom: Pystymme yleensä tarjoamaan retkiä englanniksi, ranskaksi, suomeksi ja saksaksi ja joskus myös hollanniksi, espanjaksi ja venäjäksi mutta tämä riippuu siitä ketkä oppaistamme ovat töissä. Siksi, mikäli sinulla on kielitoiveita, ole hyvä ja soita etukäteen ja ilmoita meille milloin olet varaamassa. Tauko erämökillä sisältää kuumat juomat ja kotoisan ”metsäkakun”.

Tämä safari on yleensä saatavilla joulu- ja huhtikuun välisenä aikana, riippuen saatavuudesta.

Jos olet varaamassa viimehetkellä, ota huomioon että todennäköisesti pystymme tarjoamaan vain lyhyempiä (2km / 6km / 12km jne.) matkojamme. Tästä syystä ole hyvä ja soita etukäteen tehdäksesi varauksen.

Aikuiset €145,

Lapset (3 – 12v.) €90.

Oma tai oppaan ajama reki €225