Seikkailu arktisessa erämaassa - 'Talven Taikaa' safarimme on asiakkaiden ja oppaiden ehdoton suosikki maaston monimuotoisuuden takia. 20km safri sisältää pysähdyksen paikallisella järvenranta mökillä.

’Talven taikaa’ on 3.5 tunnin seikkailu arktisessa erämaassa – valjakot kulkevat vauhdilla läpi tiheiden metsiköiden, avarien soiden ja jäätyneiden järvien. Safarin reitillä on useampi ylä- ja alamäki sekä tiukkoja mutkia, maaston vaihtelevuus tekeekin safarista unohtumattoman kokemuksen. Puolimatkassa pysähdytte alueemme suurimman vesistön Ounasjärven rannalla sijaitsevaan erämökkiin tutailemaan ympäristöä, lämmittelemään ja kokeilemaan perinteistä leipäjuustoa sekä hillahilloa.

Monet jotka nauttivat ulkona olosta erämaassa valitsevat tämän 20km safarin ensimmäiseksi valjakkoajo-kokemuksekseen. Ota kuitenkin huomioon, että saatat joutua auttamaan koiriasi hieman enemmän mäissä tällä reitillä kuin lyhyemmillä safareilla, ja meidän täytyy antaa sinulle enemmän ajo-ohjeita haastaviin olosuhteisiin.

Varauksen voi tehdä verkkosivujemme hettahuskies.com kautta, tai lähettämällä sähköpostin osoitteeseen info@hettahuskies.com . Kiireisimpänä sesonkina emme kykene vastaamaan nopeasti sähköpostikyselyihin joten jos haluatte tiedustella mahdollisuuksia osallistua safariin suosittelemme soittamaan.

 

Ohjelman kesto: Yhteensä n. 3.5 tuntia – valjakkoajoa n. 2.5 tuntia.

Saatavuus: ’Talven taikaa’ safari avautuu heti jääolosuhteiden salliessa, usein reitti on käytettävissä joulukuusta huhtikuuhun. Huomioittehan ettei tuote ole päivittäisessä safariohjelmassamme joten tarkistettahan saatavuuden joko varaussivustoltamme tai soittamalla.

Hintaan sisältyy: 20km koiravaljakkoajoa ammattitaitoisen oppaan johtamana, pysähdys perintisellä erämökillä jossa tarjotaan paikallisia ’mettäkakkoja’/leipäjuustoa ja hilloja sekä kuumaa juotavaa. Lisäksi tuote sisltää opastetun tarhavierailu ja koiravaljakon ajo-ohjeistuksen.

LISÄKSI meiltä on mahdollista vuokrata olosuhteisiin sopivia vaatetusta/varusteita – jos tiedätte etukäteen tarvitsevanne lisävarustusta pyydämme teitä saapumaan tarhalle aikaisemmin.

Tarhamme on auki ma – su: 10:00 – 20:00.

Kyseisen safarin aloitusajankohdat löytyvät varaussivustoltamme tai tiedustelemalla suoraan toimistoltamme.

Aikuiset: €152

Lapset (3 – 12): €95, alle 3-vuotiaat ilmaiseksi

Oma valjakko tai Oppaan ajama valjakko: €245

HUOM: Yli 40kg painava lapsi on varattava aikuisena (jaetuun valjakkoon).