Haluatko enemmän kuin maistiaissafarin? 12 km Jäiset järvet -safarimme tarjoaa ihanteellisen valjakkoajokokemuksen Ounasjärven yli ja sisältää myös lämmittelytauon autiotuvalla.

Tämä kokonaisvaltainen tuote kestää n. 2.5 – 3 tuntia ja sisältää informatiivisen farmikierroksen, yksityiskohtaiset ajo-ohjeet, itse safarin sekä tauon puolivälissä autiotuvalla missä tarjolla on kuumaa juotavaa ja pientä purtavaa. Tauolla on aikaa myös ottaa valokuvia ja tutustua koiriin, sekä tietenkin ihailla arktista maisemaa. Maasto jonka halki kuljet tällä retkellä on hyvin vaihtelevaa, ja ehdit varmasti olla jalaksilla tarpeeksi kauan rentoutuaksesi ja pystyäksesi todella nauttimaan arktisesta valosta ja jäisestä maisemasta jonka halki kiidät äänettömästi valjakollasi.

Hinta sisältää: farmikierroksen, ajo-ohjeet, 12km safarin, kuumat juomat ja perinteisen ”metsäkakun” rantamökissä. Pystymme yleensä tarjoamaan retkiä englanniksi, ranskaksi, suomeksi ja saksaksi ja joskus myös hollanniksi, espanjaksi ja venäjäksi mutta tämä riippuu siitä ketkä oppaistamme ovat töissä. Siksi, mikäli sinulla on kielitoiveita, ole hyvä ja soita etukäteen ja ilmoita meille milloin olet varaamassa. Tauko erämökillä sisältää kuumat juomat ja kotoisan “metsäkakun”.

Avaamme tämän 2.5 – 3 tunnin reitin heti kun jääolosuhteet sallivat, joten usein tälle safarille on mahdollista osallistua marraskuulta toukokuulle. Me emme tarjoa sitä päivittäin, vaan safarin toteutuminen riippuu kysynnästä. Joten ole hyvä ja soita etukäteen tehdäksesi varauksen.

Aikuiset €110, Lapset ( 3 – 12v.) €70, Oma tai oppaan ajama reki €190