Koe alueemme suurin järvi koiravaljakon johdattamana – ’Jäiset järvet’ on safari arktisen luonnon monimuotoisuuden ihailijoille.

’Jäiset järvet’ on kokonaisvaltainen 2.5 – 3 tunnin tutustuminen arktiseen erämaahan. 12km koiravaljakkosafarilla matkaatte avarien suomaiden ja tiheiden metsiköiden lävitse alueemme suurimmalle vesistölle – Ounasjärvelle jota peittää n. 1m paksuinen jääkerros. 12km safarin puolivälissä pysähdymme perinteisessä järvenrantamökissä lämmittelemässä ja nauttimassa paikallisia ’mettäkakkoja’ sekä kuumaa juotavaa. Vierailullanne pääsette myös tutustumaan koiriemme päivittäiseen elämään tarhallamme ja ohjeistamme teitä koiravaljakon ajamisessa.

Varauksen voi tehdä verkkosivujemme hettahuskies.com kautta, tai lähettämällä sähköpostin osoitteeseen info@hettahuskies.com . Kiireisimpänä sesonkina emme kykene vastaamaan nopeasti sähköpostikyselyihin joten jos haluatte tiedustella mahdollisuuksia osallistua safariin suosittelemme soittamaan.

Ohjelman kesto: Yhteensä n. 2.5 – 3 tuntia – valjakkoajoa n. 2.5 tuntia.

Saatavuus: Avaamme reitin heti jääolosuhteiden salliessa, usein tälle safarille on mahdollista osallistua marraskuulta toukokuulle asti. ’Jäiset järvet’ ei kuitenkaan ole safariohjelmassamme päivittäin joten tarkistettahan saatavuuden joko varaussivustoltamme tai soittamalla.

Hintaan sisältyy: 12km koiravaljakkoajoa ammattitaitoisen oppaan johtamana, pysähdys perintisellä erämökillä jossa tarjotaan paikallisia ’mettäkakkoja’ sekä kuumaa juotavaa. Lisäksi tuote sisltää opastetun tarhavierailu ja koiravaljakon ajo-ohjeistuksen.

LISÄKSI meiltä on mahdollista vuokrata olosuhteisiin sopivia vaatetusta/varusteita – jos tiedätte etukäteen tarvitsevanne lisävarustusta pyydämme teitä saapumaan tarhalle aikaisemmin.

Tarhamme on auki ma – su: 10:00 – 20:00.

Kyseisen safarin aloitusajankohdat löytyvät varaussivustoltamme tai tiedustelemalla suoraan toimistoltamme.

Aikuiset: €115

Lapset (3 – 12v.): €75, alle 3-vuotiaat ilmaiseksi

Oma tai Oppaan ajama valjakko: €200

HUOM: Yli 40kg painava lapsi on varattava aikuisena (jaetuun valjakkoon).