Tunturi-Lapin luontokeskuksessa saat retkeilyneuvontaa ja voit samalla tutustua Enontekiön luontoon ja kulttuuriin.

 

Matkailu- ja retkeilyneuvonnan lisäksi myös varaustupien varaukset ja avaimet sekä luvat metsälle, kalalle sekä kelkkailuun saa täältä.

Päänäyttely vie matkalle paimentolaissaamelaiseen kulttuuriin ja elämään. Koet miten ennen elettiin: luonnon ehdoilla vuodenaikojen kierrossa. Vuosittain järjestetään useita vaihtuvia tieto- ja taidenäyttelyitä.

Pohjoisen kulkijoita sekä 8 vuodenaikaa näyttelyissä ja Yrjö Kokko kirjastossa tulevat tutuiksi täällä kulkeneet tutkimusmatkailijat, kirkonmiehet ja taiteilijat. Kaikki 8 vuodenaikaa ovat täynnä Lapin taikaa – valojen ja vaihtuvien värien voimaa!

Luontokeskuksen pihalta pääsee kätevästi luontopoluille sekä talvella lumikenkäilemään ja lähiladuille hiihtämään.

Tervetuloa!

Voit varata ryhmällesi opastetun kierroksen näyttelyyn max. 30 hengelle hintaan 50 €/45 min/ryhmä.

Luontokeskuksen auditoriossa voi katsella lyhyitä filmejä alueen luonnosta ja kulttuurista. Nämä maksuttomat esitykset näytetään asiakkaan pyynnöstä.

Tunturi-Lapin luontokeskuksessa toimivat myös matkailuneuvonta ja elokuvateatteri Kino Hetta (enontekio.fi/liikunta-ja-kulttuuri/elokuvat).

Tunturi-Lapin luontokeskuksen palvelut löytyvät kotivuiltamme (luontoon.fi/tunturi-lapinluontokeskus/palvelut)

Ajankohtaisiin tapahtumiin ja näyttelyihin voit tutustua kotisivuiltamma (luontoon.fi/tunturi-lapinluontokeskus/tekemistajanakemista).

.

 

 

Aukioloajat

Tunturi-Lapin luontokeskuksen ajantasaiset aukioloajat löydät kotisivultamme (luontoon.fi/tunturi-lapinluontokeskus).