Tarjoamme majoitusta Lapissa vuokramökeissä Kilpisjärvellä sekä Pousujärvellä n. 20 km Kilpisjärveltä etelään ja Karesuvannossa.

Voit vuokrata hyvin varustellun huoneiston paritalosta tai retkeilymajatasoisia huoneistoja. Mökkejä voi vuokrata pidemmäksikin aikaa ja myös sesongin ulkopuolelta – varsinainen sesonki on huhtikuusta lokakuulle.

Myymme myös omia poronlihatuotteita – oma porotokkamme laiduntaa pohjoisen puhtaassa luonnossa. Tervetuloa rentoutumaan Lapin koskemattoman luonnon ja hyvien kalavesien ääreen!

Kilpisjärvi
Paritalohuoneistot, joiden koko on n. 55 m2 + yläkerran parvi 15 m2. Huoneistoissa tupakeittiö, 1 makuuhuone, sauna, wc ja lämmin varastotila, jossa kuivauskaappi. Makuuhuoneessa petipaikat 2 hengelle ja parvella 4 hengelle. Varusteluna astianpesukone, pyykinpesukone, liesi, mikro, kahvinkeitin, vedenkeitin, jääkaappi-pakastin, tv sekä takka.

Pousujärvi
Pousujärvellä Könkämäenon varrella sijaitsee parvellinen 65 m2 mökki. Mökissä tupakeittiö, makuuhuone, parvi, sauna, wc ja lämmin varastotila, jossa kuivauskaappi. Makuuhuoneessa petipaikat 2-3 hengelle sekä parvella 3 hengelle. Varusteluna astianpesukone, liesi, mikro, kahvinkeitin, vedenkeitin, leivänpaahdin, jääkaappi-pakastin, tv, radio-cd sekä vuolukivitakka.

Karesuvanto
Retkeilymajatasoisia huoneistoja joiden koko n. 60 m2. Tupakeittiö, makuuhuone, wc ja suihku. Petipaikat 5 hengelle. Varusteluna jääkaappi-pakastin, liesi, mikro, kahvinkeitin ja tv.

Kilpisjärvi
Paritalohuoneistot sijaitsevat kylän eteläpäässä Ylä- ja Ala-Kilpisjärven välissä Harjuntiellä n. 300 m valtatieltä.

Pousujärvi
Mökki sijaitsee Pousujärven kylässä n. 20 km Kilpisjärveltä etelään n. 50 m Könkämäenosta, n. 100 m valtatieltä.

Karesuvanto
Huoneistot sijaitsevat valtatie 21 varrella Karesuvannossa.