Majoitu täysvarustetuissa mökeissä ja nauti Kilpisjärven upeista maisemista. Samalla voit vaeltaa, hiihtää tai kelkkailla suurtunturien kupeessa.

Järjestämme myös opasretkiä ympäri vuoden. Teemme talvella esimerkiksi pilkkiretkiä ja järjestämme kelkkakuljetuksia. Syksyllä voit ihailla tunturien väriloistoa ja talvella välillä jopa revontulia. Kaikki mausteet mukavaan lomaan ovat ulottuvillasi ja me autamme myös muissa järjestelyissä mahdollisuuksien mukaan. Kysy lisää palveluistamme, niin räätälöimme sinulle mieleisen retken.

Tervetuloa nauttimaan TOSILOMASTA!

Persoonalliseen tyyliin rakennetuissa mökeissä on yksi erillinen makuuhuone, parvi, olohuone-keittiö, takka, pesuhuone ja sauna. Tietysti myös kaikki tarvittavat kodinkoneet. Makuupaikat kuudelle. Tilaa on yhteensä 52 neliötä. Lisäksi käytössäsi on kota piha-alueella.

Järjestämme ruokailuun liittyviä palveluita vain retkille ja erikseen tilattuna, samoin tunturimuonitusta toimitettuna haluttuun paikkaan. Mökkien läheisyydestä, noin kilometrin säteellä, ruokapaikkoja löytyy kolme.

Sijaitsemme Salmivaaran alueella Kilpisjärven rannan tuntumassa, muiden palvelujen lähellä ja lyhyen matkan päässä kelkkareiteistä sekä hiihtoladuista.

Valmistamme paikallisia kalajalosteita ja purkitamme mm. rautua ja siikaa. Kaikki tuotteet ovat valmistettu Lapin puhtaista raaka-aineista. Tuotteita saatavana paikan päältä.

Kannattaa kokeilla!