Tarjoamme mökkimajoitusta Naimakkajärven rannalla Ropinsalmella. Kodikkaassa kahvilassa voit nauttia Pirtin kuuluisat munkkikahvit ja muita kotileivonnaisia. Tervetuloa, Pirtillä tavataan!

Ropin Pirtti sijaitsee Ropinsalmella, n. 60 km:n päässä Kilpisjärvestä. Avoinna huhtikuun alusta syyskuun puoliväliin, paitsi toukokuussa, jolloin olemme avoinna 1 – 2 ensimmäistä viikkoa. Meillä voit majoittua 2- ja 4-hengen retkeilymökeissä. Asukkaiden käytössä on erillinen WC/suihkurakennus sekä kesällä leirikeittiö. Vuokraamme myös saunaa!

Kahvilamme tarjoaa tuoreita kotileivonnaisia ja kahvia yms. Valikoimassa myös pieni määrä ahjatavaroita.

Meiltä kalastusluvat lähialueen vesistöihin.

 

Vuokraamme retkeilymökkejä 2- ja 4-hengelle, joiden varustuksiin kuuluu keittolevy, jääkaappi, lämpö, valo, pirttikalusto sekä kaikki muut vuodevaatteet paitsi lakanat. Osassa mökeistä on myös kahvinkeitin. 4-hengen mökeissä on vaihtoehtoisesti molemmat sängyt kerrossänkyjä tai toinen sänky kerrossänky ja toinen sivustavedettävä laverisänky. 2-hengen mökeissä molemmat sängyt ovat erilliset. 4-hengen mökeissä yöpyminen maksaa 38-42 euroa yöltä ja 2-hengen mökeissä 38 euroa. Asukkaiden käytössä on erillinen wc/suihkurakennus ja kesällä mahdollisuus käyttää leirikeittiötä.

Vuokraamme myös saunaa, josta veloitamme ryhmäkoon mukaan.

Alueellamme on mahdollista majoittua myös teltassa. Matkailuautoille/vaunuille löytyy kaksi sähköpaikkaa.

Muistathan mainita jo varausta tehdessäsi jos matkustat lemmikkien kanssa!

Kahvilamme palvelee aukioloaikojen puitteissa päivittäin. Kahvilassa voit nauttia tuoreita ja itsetehtyjä makeita leivonnaisia ja sämpylöitä sekä kahvia, teetä ja limsaa. Ropin Pirtin perinteiset munkit leivotaan päivittäin ensimmäisenä! Leivonnaiset ovat pääsääntöisesti laktoosittomia. Kysy myös gluteenitonta vaihtoehtoa!

Valikoimaamme kuuluu myös pieniä määrä erilaisia makeisia.

Otamme vastaan päivällistilauksia isommilta ryhmiltä, kuitenkin riittävän ennakkoon sovittuna.

Ropin Pirtti sijaitsee Ropinsalmella, Kilpisjärven ja Karesuvannon noin puolivälissä. Kilpisjärveltä matkaa meille tulee noin 60 kilometriä ja Karesuvannosta vastaava matka on noin 50 kilometriä.

Postinumerosta huolimatta Ropin Pirtti sijaitsee Enontekiön kunnassa.

Osoitteemme on Käsivarrentie 8896, (99300 Muonio).

Valikoimaamme kuuluu myös pieni määrä lahjatavaroita ja käsitöitä.

Myymme kalastuslupia lähialueen vesistöihin.