Pallas Villas, tasokkaat majoituspalvelut Pallas-Yllästunturin Kansallispuiston välittömässä läheisyydessä, unohtumattomien luontoelämysten äärellä Enontekiön Yli-Kyrössä

Villa Maria ja Villa Anna ovat erittäin rauhallisella ja luonnonkauniilla paikalla Pallastunturin kupeessa. Villat ovat täydellisesti varusteltuja ja kauniisti sisustettuja. Varustelussa on huomioitu myös lapsiperheiden tarpeet. Lemmikkieläimet ovat tervetulleita.

Alueella on kattava verkosto hoidettuja latuja, vaellusreittejä ja moottorikelkkareittejä. Erinomainen kohde myös motoristeille ja MTB -harrastajille.

Erinomaiset edellytykset revontulien valokuvaamiselle.

 

Villa Maria (108m2) ja Villa Anna (114m2)

Hirsirakenteinen huvila, tupakeittiö, 2 makuuhuonetta molemmissa parivuode, tilava parvi 4 vuodetta, sauna (sähkökiuas), pesuhuone (2 suihkua), pukuhuone/kodinhoitohuone, 2 wc:tä.

Villoissa on suuri (yli 80m2) kalustettu ja osin katettu terassi, jolla on myös hyvä kesäkeittiö.

Villojen alakerroissa on lisäksi lämmin autotalli jossa on hyvät tilat vesipisteineen mm. urheiluvälineiden huollolle ja kalojen perkaamiselle.

 

Pallastunturin pohjoispuolella, Enontekiön Yli-Kyrössä, Ounasjoen läheisyydessä Pallas – Yllästunturin kansallispuiston rajalla.

Lisätietoja: pallas-villas.fi