Majatalo Haltinmaa tarjoaa Kilpisjärvenkylän keskellä majoitus ja ravintolapalveluita.

Majatalo Haltinmaa on pieni perheyritys, joka palvelee matkailijoita suurtuntureilla.  Norjan ja Ruotsin henkeä salpaavat vuoristomaisemat näet ikkunastamme olemmehan kolmenvaltakunnan rajamilla. Meillä voi majoittua siisteihin ja hinta-laatusuhteeltaan hyviin parimökinpuolikkaisiin. Ravintolamme palvelee herkkusuita itse tehdyilla antimilla ja Bossen Baarissa iltaa istutaan monen kansan voimin.

Majatalo Haltinmaa tarjoaa hinta- ja laatusuhteeltaan hyviä majoitustiloja. Asunnot ovat parimökkejä joista löytyy vaihtoehdot 1-6 henkilölle. Yhdelle henkilölle on oma suanallinen huone, neljän henkilön mökissä on 40m2, 2 makuuhuonetta, olohuone jossa takka, tv ja minikeittiö sekä sauna, suihku ja wc. Kuuden henkilön mökissä on 3 makuuhuonetta, tilava tupa minikeittiöllä ja sauna, suihku sekä wc. Mökkit ovat vuokrattavissa ympärivuoden ja ne ovat aina läpimiä. Haltinmaan alueella on terasseja, erillaisia nuotiopaikkoja, grillikota ja lapsille leikkialue.

Ruokaravintolamme Lapintyttö tarjoaa sesonkeina päivittäin sekä muina aikiona viikonloppuisin perinneruokia sisältävää runsasta Buffe´ päivällispöytää hintaan 16 € aikuiset ja 7 € alle 12 vuotiaat lapset ja alle kolmevuotiaat syövät ilmaiseksi aikuisen seurassa. Tarjolla on myöskin menu lista. Ravintolassa on A oikeudet. Samassa rakennuksessa on myöskin tunnelmallinen Pub sekä aurinkoterassi.

Majatalo Haltinmaa sijaitsee pienen tunturikylän keskellä lähellä latuja ja vaelluspolkuja. Kylän kauppaan on matkaa 300 m. Norjan ja Ruotsin tunturit kohoavat ylväinä aivan vieressämme. Meille on helppo tulla ja olemme hyvä majoituskohde matkalla Norjaan tai sieltä pois.

Kilpisjärven alueella voi patikoida hyvinmerkityillä reiteillä kolmessa valtakunnassa. Risteilylaiva tekee sulanveden aikaa päivittäin matkoja kolmenvaltakunnanrajapyykille. Saamelaisen pyhä tunturi Saana on suosittu retkikohde. Salmivaaran huippu on aivan vieressämme. Päiväretket Norjaan on helppo tehdä kylästämme ja lähialueella on monta mielenkiintoista nähtävyyttä.