Huikeimmat huiput ja hohtavimmat hanget.

Lapland Hotel Kilpis on seikkailijoiden, talvi- ja kesäkalastajien sekä vaeltajien tukikohta, ympärillä maamme korkeimmat huiput ja aivan lähellä myös huikeat ”alppimaisemat”. Hotellimme sijaitsee upeissa maisemissa Kilpisjärven rannalla, Saanan tuntumassa. Meillä hiihtokausi jatkuu juhannukseen saakka ja helikopteri vie uskaliaimmat vaikka vuoria valloittamaan! Kilpisjärven lomaan kannattaa yhdistää myös vierailu Norjaan.

Kaipaatpa sitten vanhan ajan havinaa tai kodikkuutta, Lapland Hotel Kilpis tarjoaa molempia. Retrohenkisestä hotellistamme löydät majoitusvaihtoehtoja retkeilymajasta kodikkaisiin lomahuoneistoihin. Kaikki nämä sijaitsevat vain n. 100-300 metrin etäisyydellä hotellirakennuksesta.

Nauti aitoja lapinherkkuja samalla, kun ihailet Maisemakabinetissa näkymiä Kilpisjärven yli Norjan ja Ruotsin tuntureille. 100-paikkaisen ruoka- ja tanssiravintolan lisäksi vieraiden käytössä on myös aulabaari sekä pub-tyylinen baari, joka palvelee pikkutunneille saakka.

Kilpiselle tullaan maisemien lumoamina tai harrastukseen hurahtaneina. Talvisin tunturit kutsuvat hiihtovaeltajia ja laskettelijoiden parhaat puuterilumet löytyvät, kun matkaan lähtee kelkkavedolla tai helikopterilla. Innokkaimmat voivat saavuttaa huippuja jopa naapurimaidenkin puolelta. Talvipäivän kruunaavat sauna ja avantouinti Kilpisjärven rannassa.

Kesäisin Kilpisjärvi on vaeltajien, kalastajien sekä motoristien paratiisi. Motoristeille hotellimme tarjoaa muun muassa moottoripyörän pesupaikan.

Lisää aktiviteetteja