Saamelaisuuden kehto, patikoijan paratiisi.

Rauhallinen, kokoustajien ja luontoaktiviteetteja harrastavien suosima hotellimme sijaitsee Enontekiön kirkonkylässä, ohittamattomalla paikalla kauniin Ounasjärven rannalla. Hetan kirkonkylästä on vain lyhyt ajomatka Norjan puolella sijaitsevaan Kautokeinon saamelaiskylään. Laajat erämaa-alueet patikkapolkuineen sekä loistava latuverkosto antavat mahdollisuuden liikunnallisiin nautintoihin kesällä ja talvella. Vaihtelevia reittejä riittää myös moottorikelkkailijoille – valitse vain ilmansuunta!

Hotellihuoneet sijaitsevat kahdessa kerroksessa hotellin päärakennuksessa. Hotellissa on kaksi huonetta invavarustuksella. Osassa huoneista on näköala kauniille Ounasjärvelle. Hotellissa on lisäksi lomahuoneistoja jotka sijoittuvat hotellin välittömässä läheisyydessä olevaan rivitaloon.

Nauti upeasta järvinäkymästä samalla, kun herkuttelet aidoilla lappilaisilla mauilla. Halutessasi järjestämme ruokailun vaikka esimerkiksi moottorikelkkasafarin yhteyteen. Lähiruoka on meillä yhtä mehevää niin upeassa ravintolasalissa kuin erätulilla nautittuna. Orkesteritansseissa pyörähdellään ravintolassamme juhlapyhien ja tapahtumien, kuten mm. Hetan Marian päivien juhlien yhteydessä. Lapintupaan voit piipahtaa takkatulen ääreen tai kuuntelemaan iloisia karaoken ystäviä.

Erämaaluonnosta maisemakylpylään

Hetan kävijöitä houkuttaa erämaaluonto, jonka polut ja reitit vievät kaikkiin ilmansuuntiin niin moottorikelkoilla, suksilla kuin kesäisin jalkapatikallakin. Reissun päätteeksi on hotellimme viihtyisällä sauna- ja allasosastolla mukava pulahtaa uimaan 17-metriseen maisema-altaaseen. Hotellin tilaussaunat ovat varattavissa myös yksityistilaisuuksiin, joihin järjestämme myös toiveiden mukaisen tarjoilun. Luonnollisesti räätälöimme myös ryhmille retkiä ja safareita toiveiden mukaan.

Lisää aktiviteetteja