Majoitus- ja ohjelmapalveluita erämaamatkailijoille Suomen Käsivarressa. When the road ends, the adventure begins.

Lapland Hide sijaitsee Lätäsenon rannalla Enontekiön erämaassa tiettömien taipaleiden takana. Lapland Hide tarjoaa upeat puitteet kalastukseen, metsästykseen, eräretkeilyyn, revontulimatkailuun tai sopii vaikkapa merkkipäivien ja kokousten pitopaikaksi.
Lapland Hide majoitus- ja ohjelmapalveluineen palvelee erämaamatkailijoita tilauksesta. Osaavat oppaat, ammattikokit ja eksoottiset kyyditykset takaavat matkailijoille ainutlaatuisen kokemuksen. Herkullinen lappilainen ruoka tyylikkäässä ja viihtyisässä ympäristössä kruunaavat erämaaelämyksen!

Korkeatasoinen erämaakohteemme Lapland Hide sijaitsee Lätäsenon rannalla Enontekiön erämaassa tiettömien taipaleiden takana ja tarjoaa upeat puitteet kalastukseen, metsästykseen, eräretkeilyyn, revontulimatkailuun tai sopii vaikkapa merkkipäivien ja kokousten pitopaikaksi.

Kaikilla mukavuuksilla varustettu Lapland Hide käsittää sekä päärakennuksen että Lätäsenon rannalla sijaitsevan rantamökin. Lapland Hide on varustettu omalla sähkövoimalalla. Hanavesi on puhdasta lähdevettä! Päärakennus (250 m²) sijaitsee joentörmällä, josta on hulppeat näkymät Lätäsenon joelle. Päärakennuksessa on avara tupa, neljä tilavaa makuuhuonetta ja sviitti. Tuvan iso laattakivitakka luo tunnelmaa ja lämpöä yhteiseen oleskelu- ja ruokailutilaan. Puulämmitteinen sauna tarjoaa lempeät löylyt ja saunaosasto terasseineen hienostuneen tilan rentoutumiseen. Majoitustilaa on yhteensä 10 henkilölle.

Rantamökissä (60 m²) on keittiö, tupa ja saunatilat, sekä makuuhuone neljälle. Mökki on sekä sähköllä että puilla lämmitettävä.

Lapland Hide on täyden palvelun erämaakohde, jossa ammattikokit loihtivat herkullista lappilaista ruokaa tyylikkäässä ja viihtyisässä ympäristössä kruunaten erämaaelämyksen!

Korkeatasoinen erämaakohteemme Lapland Hide sijaitsee Lätäsenon rannalla Enontekiön erämaassa tiettömien taipaleiden takana.
Matkan voi taittaa lentäen helikopterilla joko Hetan ja Kittilän lentokentältä tai erikseen sovittavasta paikasta. Hettaan erämaakohteesta on matkaa noin 100 km ja Kittilään 160 km.
Kesäisin erämaakohteeseen voi kulkea jokea pitkin jokiveneellä (16 km) tai lentäen helikopterilla.

Järjestämme opastettuja kalastusretkiä koko alueelle helikopteri-vene-, telabussi- ja moottorikelkkakyydityksin.
Talvella moottorikelkalla pääset vaivattomasti ihailemaan arktista luontoa, järjestämme tarvittavan määrän kelkkoja ajovarusteineen ja tarvittaessa ajo-opetusta sitä haluaville. Hoidamme myös tarvittavat reittiluvat.

Talvella järjestämme myös moottorikelkka päiväsafareita Haltille ja Kilpisjärvelle oppaan johdolla. Teemme pilkkiretkiä helposti saavutettaviin kohteisiin, joissa on hyvä mahdollisuus saada saalista. Oppaamme näyttää parhaat kalapaikat ja kertoo pilkkimisen parhaat konstit.

Lumikenkäretket erämaahan onnistuvat oppaan kanssa tai omin päin, huolehdimme lumikengistä ja muista tarvittavista varusteista. Lähde lyhyelle huskyajelulle tai useamman päivän mittaiselle arktiselle erämaaseikkailulle oppaan johdolla! Pääset koiravaljakon kyytiin heti alkutalvesta ja kausi jatkuu pitkälle kevääseen asti.

Lähde kokeilemaan, miten polkupyörä kulkee lumilla. Fatbike on erityisesti lumiolosuhteisiin suunniteltu kulkupeli. Reiteissä on valinnanvaraa helposta haasteelliseen.

HeliSki:llä pääset metsästysretkelle keskelle koskematonta erämaata.