Kilpissafarit on järjestanyt opastettuja retkiä, moottorikelkkasafareita ja matkoja tunturiin jo vuodesta 1996, paikallisten oppaidemme johdolla.

Kilpisjärven alueella on perinteinen poronhoito vielä voimissaan, joten on hyvin mahdollista nähdä tuhansia poroja niiden luonnollisessa elinympäristössä. Kilpisjärven maiseman tunnistaa persoonallisen muotoisesta Saanasta, saamelaisten pyhästä tunturista.

Jos etsit parhainta Lapista, on Kilpisjärvi kohteesi. Se on loistava lähtöpiste vaellus-, hiihto-, kalastus- tai kelkkailuretkelle upealla suurtunturien alueella.

Kilpissafarit on perheyritys Kilpisjärvellä, pienessä arktisessa kylässä Lapin luoteisossassa noin 400 kilometriä napapiirin yläpuolella. Kilpisjärven kylä on Suomen korkeimpien tuntureiden ympäröimä, esimerkiksi Halti (1324 m), Suomen korkein tunturi, joka sijaitsee lähellä Norjan rajaa. Kylässä asuu noin 100 vakituista asukasta.

Guided tours and safaris Snowmobile and kicksled rental Transporation of people and goods in fell area Transfer of cars for hikers Fishing, hiking, ski and camping equipment rental
 • Retki kolmeen valtakuntaan

  Tee retki moottorikelkalla Kilpisjärven jäätä pitkin maailman rauhallisimmalle rajalle.

  Lue lisää ›
   
 • Haltitunturin valloitus (1324 mpy)

  Lähde katsomaan, miltä maailma näyttää kotimaan katolta.

  Lue lisää ›
   
 • Revontuliretki Jehkatsin tunturimajalle (960mpy)

  Oletko koskaan miettinyt, miltä maailma näyttää keskiyöllä Saanan selän takana? Lopeta pohtiminen ja ota asiasta selvää!

  Lue lisää ›