Kolmen valtakunnan tuntureiden sylissä kirkasvetisen tunturijärven rannalla sijaitseva Kilpisjärven kylä on haaveiden lomakohde ja Kilpisjärven Tunturimajoilla on siellä unelmasijainti.

Kilpisjärven Tunturimajojen jokaisesta huoneistosta pääsee ihailemaan huikeaa tunturimaisemaa, jota hallitsee Kilpisjärven mahtava Saana. Lapin lumoava luonto kutsuu kulkijaa ja luontoon lähdetään vaivattomasti oman huoneiston pihapiiristä.

Asuessasi Tunturimajojen viehättävissä lomahuoneistossa olet oikotiellä ohjelmapalveluihin – Tunturimajojen isäntäpariskunta vie Sinut aitoon ympäristöön tutustumaan poronhoitoon, ihailemaan revontulia ja liikkumaan luonnossa. Oy Arctic Land Adventure Ltd. on Kilpisjärven Tunturimajojen sisaryritys, jonka koti on Vasaran porotilalla parikymmentä kilometriä Kilpisjärveltä etelään.

Majoitu mukavasti Kilpisjärven Tunturimajoilla! Korkeatasoinen lomahuoneisto ja ensiluokkainen palvelu houkuttelevat viihtymään pidempäänkin.

Tunturimajojen tunnelmallinen huoneisto on oivallinen valinta pariskunnan Lappi-lomalle, mutta avaraan huoneistoon majoittuu mukavasti isompikin porukka, jopa kymmenen henkilöä. Korkeatasoiset ja aistikkaasti sisustetut huoneistot, täydellinen varustus ja esteettömät tunturimaisemat luovat puitteet unohtumattomalle lomalle.

Parvihuoneistot ovat tyylikkään avaria ja valoisia. Alakerrassa on kaksi makuuhuonetta, hyvin varustettu avokeittiö sekä tilava ja viihtyisä olohuone. Avoimella parvella on makuutilat 6 henkilölle. Myös saunasta voi ihailla tunturimaisemia samoin kuin olohuoneen terassilta.

Lisätietoa ja kuvagalleria löytyvät Tunturimajojen kotisivuilta.


Kilpisjärven kylän palvelut, hyvin varustettu K-kauppa ja Alkon myymälä ovat kävelyetäisyydellä.

Tunturimajojen oma catering-palvelu toimittaa tilauksesta maittavat ateriat mökkiin ja valmistaa herkullisen lappilaisen juhlaillallisen kodassa avotulilla.

Kilpisjärven kylä on Revontulten tien varrella. Revontulten tie alkaa Torniosta ja kulkee Valtatie 21:nä Tornionjokilaaksoa pitkin Kilpisjärvelle ja sieltä edelleen Norjan Tromssaan. Vasaran porotila sijaitsee noin 20 kilometriä Kilpisjärveltä etelään. Huomioithan, että vierailu porotilalle järjestyy vain ennakkovarauksella.

Ota ilo irti elämästä – osallistu ohjelmapalveluihin Vasaran porotilalla!

Vierailu saamelaisia perinteitä vaalivalla Vasaran porotilalla on aina kiehtova kokemus.

Päiväsaikaan pääset osallistumaan porojen ruokintaan, illan tullen voit odotella taivaantulien tanssiesitystä porojen seurassa. Tarinatuokiot tulilla ja syvä luonnon rauha hellivät sielua ja mieltä. .

Etsitkö Lapin lomallesi erilaisia elämyksiä? Lähde päiväksi Vasaran porotilan isännän seuraan lumen ja porojen valtakuntaan. Retki tarujen tuntureille on ainutlaatuinen kokemus, joka ei hevin unohdu.

Olet lämpimästi tervetullut Vasaran porotilalle – palvelemme Sinua ilolla! 

Ohjelmat ja lisätiedot Arctic Land Adventure-kotisivuilla

 • Kilpisjärvi

  Porotilavierailu Peeralla

  Toivotamme Sinut tervetulleeksi Vasaran porotilalle Peeralle tutustumaan poromiehen arkipuuhiin ja poroihin, arktisen alueen sielukkaisiin eläimiin.

  Lue lisää ›
   
 • Kilpisjärvi

  Revontulten bongaus Porotilalla

  Tule luoksemme Peeralle Vasaran porotilalle tuijottelemaan taivaalle, bongaamaan syksyn ja talven pimenevinä iltoina taivaanvalkeat, revontulet.

  Lue lisää ›
   
 • Kilpisjärvi

  Tarujen tunturit poromiehen silmin

  Saamelainen poronhoitaja kahdennessatoista polvessa kutsuu Sinut viettämään kanssaan ikimuistoista poromiehen päivää tarujen tuntureilla.

  Lue lisää ›