Kilpisjärven Tunturimajat sijaitsee Kilpisjärven parhaalla paikalla tarjoten näkymät majesteettiselle Saanatunturille. Keskeinen sijainti Kilpisjärven kylässä mahdollistaa helpon lomailun ilman autoa. Vain muutaman sadan metrin päässä mökeistä sijaitsee esimerkiksi ruokakauppa, urheiluliike, Alko sekä hotellit ja ravintolat.

Arctic Land Adventure tarjoaa ylellistä majoitusta neljässä lasi-iglussa. Iglut sijaitsevat Vasaran Porotilalla, tunturien ympäröimän Peerajärven rannalla.  Kilpisjärven kylälle on matkaa noin 20 kilometriä.

Kilpisjärven Tunturimajat tarjoaa laadukasta majoitusta kuudessa hirsimökissä, joista on upeat näkymät saamelaisten pyhälle Saanalle. Mökit sijaitsevat Kilpisjärven kylän keskustassa, josta pääsee helposti parhaille retkeily- ja hiihtoreiteille. Kaikki kylän palvelut ovat kävelyetäisyydellä.

 

Arctic Land Adventuren neljällä lasi-iglulla on ainutlaatuinen sijainti kristallinkirkkaan Peerajärven rannalla, autenttisessa ympäristössä saamelaisen porotilan pihapiirissä.  Vasaran porotilalla sijaitsevat revontulikodat ovat ihanteelliset sinulle, joka haluat nauttia arktisen luonnon kauneudesta omassa rauhassasi.

Vietä lomaa ainutlaatuisella ja aivan yksityisellä näköalapaikalla: lasikatosta avautuu alati vaihtuva näkymä ympäri vuoden. Ihaile kesän lumoavaa yötöntä yötä, tutkaile tummenevien syysöiden tähtitaivasta, hurmaannu kaamoksen kauneudesta, nautiskele taianomaisista taivaanvalkeista.                                    Neljässä 29 neliön kokoisissa igluissa on kaikki mukavuudet, joita voit odottaa hyvin varustellulta hotellihuoneelta. Lasikatto mahdollistaa uskomattomat näkymät ympäröivään luontoon ympäri vuoden. Tilalla vapaasti vaeltavat porot ilahduttavat majoittujia ja tarjoavat upeita valokuvausmahdollisuuksia.

Kilpisjärven kylälle on matkaa noin 20 kilometriä.

 

Tunturimajojen keskeinen sijainti Kilpisjärven kylässä mahdollistaa helpon lomailun ilman autoa. Vain muutaman sadan metrin päässä mökeistä sijaitsee esimerkiksi ruokakauppa, urheiluliike, Alko sekä hotellit ja ravintolat.

Hirsirakenteiset mökit ovat tyylikkäästi sisustettuja. Jokaisessa on kaksi makuuhuonetta alakerrassa, tilava ja puoliavoin parvi, korkeakattoinen oleskelutila varaavalla takalla, täysinvarusteltu avokeittiö, oma sauna ja kylpyhuone sekä terassi maisemanäkymällä. Jokaisessa mökissä on lisäksi tiskikone, pyykinpesukone ja kuivauskaappi.

Kolme mökeistämme on lemmikkiystävällisiä. Ilmoitathan mukanasi matkustavista lemmikeistä, jotta voimme varmistaa teille sopivan majoituksen.

 

Kilpisjärven kylä on Revontulten tien varrella. Revontulten tie alkaa Torniosta ja kulkee Valtatie 21:nä Tornionjokilaaksoa pitkin Kilpisjärvelle ja sieltä edelleen Norjan Tromssaan.

Arctic Land Adventure – Vasaran porotila sijaitsee noin 20 kilometriä Kilpisjärveltä etelään. Huomioithan, että vierailu porotilalle järjestyy vain ennakkovarauksella.

Kilpisjärven Tunturimajat sijaitsee tuon samaisen tien varrella Kilpisjärven kylän keskustassa.

Arctic Land Adventure ja Kilpisjärven Tunturimajat ovat sisaryhtiöitä. Mökkivieraamme ovat tervetulleita osallistumaan porotilan ohjelmapalveluihin, kuten porotilavierailulle, porosafarille, illalliselle tai arktiseen saunaelämykseen. Suosittelemme matkallesi majoitusyhdistelmää lisäpalveluineen, jossa pääset kokemaan niin mökkilomailun kuin ainutlaatuisen lasi-iglumajoituksen Porotilalla sekä monipuoliset aktiviteetit.

 • Kilpisjärvi

  Laadukkaat hirsihuvilat Kilpisjärven keskustassa

  Keskeinen sijainti Kilpisjärven kylässä mahdollistaa helpon lomailun ilman autoa. Vain muutaman sadan metrin päässä mökeistä sijaitsee...

   
 • Kilpisjärvi

  Vasaran Porotilan Lasi-Iglut

  Vietä lomaa ainutlaatuisella ja aivan yksityisellä näköalapaikalla: lasikatosta avautuu alati vaihtuva näkymä ympäri vuoden. Ihaile kesän...

   
 • Kilpisjärvi

  Porotilavierailu

  Avustat porotilan isäntäpariskuntaa...

   
 • Kilpisjärvi

  Illallinen Vasaran porotilalla

  Lappilainen, kolmen ruokalajin illallinen tarjoillaan tulisijan lämmössä, saamelaisessa kodassamme, Goahtissa. Menumme vaihtelee...

   
 • Kilpisjärvi

  Päivä Poromiehenä

  Matkaan lähdetään Vasaran porotilalta Peerajärven rannalta moottorikelkan reen kyydissä rekipeitteisiin ja lämpöisiin porontaljoihin...