Kilpisjärven Retkeilykeskus on perinteikäs majoitus- ja ravintolapalveluiden tarjoaja Kilpisjärven rantamaisemissa aivan Saana-tunturin juurella. Tarjoamme myös muita palveluita, katso lisää ja tule viihtymään.

Meillä majoitut viihtyisästi alueellamme olevassa majoitus-rakennuksessa, jossa on 2 hengen ja 4-hengen huoneita tai Kilpisjärven rannan tuntumassa olevissa neljän hengen mökeissä.

Päärakennuksessamme sijaitsee vastaanotto ja matkamuistomyymälä sekä 200 -paikkainen A-oikeuksin varustettu kahvilaravintola, joka on tunnettu hyvästä ruoasta ja soveltuu hyvin myös ryhmille. Palveluihimme kuuluu myös välinevuokrausta.

Tiesithän että ladut ja retkeilyreitit alkavat aivan pihapiiristämme ja Kilpisjärven yli liikennöivän Malla-laivan kotisatama on rannassamme, joten liikkeelle lähtemisen helppous korostuu täällä Retkulla.

Mökit

Kilpisjärven rantamaisemissa on 13 kpl 24 4 hengen mökkiä.

Varusteluna on kerrossängyt, suihku ja wc, sekä minikeittiö (jääkaappi, kahvinkeitin, mikroaaltouuni, keittolevy, astiasto).

Huoneet

Erillisessä majoitusrakennuksessa sijaitsee 20 kpl 2 hengen huonetta ja 4 kpl neljän hengen huonetta. Huoneissa on wc ja suihku.

Meillä on myös caravan-alue ja mahdollisuus telttailuun!

Makujen maailma

Päärakennuksessa palvelee 200 paikkainen A-oikeuksin varustettu ravintola. Kuuluisin osa ravintolaamme on perinteikäs Siilastupa. Tämä sama maja aloitti Retkeilymajan toiminnan jo vuonna 1937. Ruokailutarjontamme täyttää ulkoilijoiden vaativammatkin toiveet. Keittiömme päivä alkaa aamuvarhaisella aamiaisen valmistuksella jatkuen iltamyöhään runsaan päivällisen loihtimiseen.

Ravintolamme toimii myös viihtyisänä ja valoisana kahvila, joka on erinomaisen sijaintimme takia suosittu retkeilijöiden taukopaikka.

Päärakennuksessa on myös matkamuistomyymälä ja minimarket.

Kilpisjärven Retkeilykeskus sijaitsee Käsivarren Lapissa aivan Saanatunturin juurella, kirkasvetisen Kilpisjärven rantamaisemissa vain 6 kilometriä Norjan rajalta.

Meillä on caravan-alue ja mahdollisuus telttailuun. Liikkujien iloksi meillä on neljä erikokoista saunaa.

Retkeilyreitit ja polku Saana-tunturille lähtevät pihastamme, Malla-laivan kotisatama on rannassmme.