Lapinkävijän perinteinen majanpitopaikka.

Hotelli Jussan Tupa on viihtyisä ja kodikas hotelli, joka palvelee asiakkaitaan kaikkina vuodenaikoina. Oletpa sitten lomailemassa tai työmatkalla, Jussalla viihdyt varmasti!

Hotellissa on kaksi saunaa, uima-allas, sekä tilaussauna takkatupineen. A-oikeuksin varustettu 192 -paikkainen ravintola tarjoaa myös aitoja lappilaisia herkkuja. Hotellin yleisissä tiloissa on ilmainen Wi- fi –yhteys.

Juhlien, kokousten, ja muiden tilaisuuksien järjestämiseen sopii 150 -paikkainen tilausravintola Vuollikka, joka sijaitsee rauhallisella ja luonnonkauniilla paikalla Ounasjärven rannalla. Vuollikan yhteydessä on myös 30 hengen tunnelmallinen kota. Vuollikassa järjestämme ryhmille tilauksesta erilaisia ulkoiluaktiviteetteja, kuten husky-, hevos- tai poroajelua, pilkkikalastusta, luistelua, potkukelkkailua sekä mäenlaskua pulkalla ja rattikelkalla. Lähimmät moottorikelkkareitit lähtevät käytännössä pihastamme.

Hotellissa on 32 huonetta, yhteensä 58 vuodepaikkaa. Kaikissa huoneissa on WC ja suihku, taulutelevisio, puhelin sekä keskusradio.

A-oikeuksin varustettu 190 -paikkainen ravintola tarjoaa myös aitoja lappilaisia herkkuja.

Yksityistilaisuuksia varten tarjolla on myös 150-paikkainen tilausravintola Vuollikka, joka sijaitsee rauhallisella ja luonnonkauniilla paikalla Ounasjärven rannalla.

Hotelli Jussan Tupa sijaitsee Enontekiön kuntakeskuksessa, jonka perinteinen nimi on Hetta. Kaikki tärkeimmät palvelut löytyvät hotellin välittömästä läheisyydestä.

Hotellin yhteydessä toimiva ohjelmapalveluyritys vuokraa moottorikelkkoja ja kanootteja sekä järjestää kelkkasafareita.