Lomakylä Hetan Kota on siisti ja rauhallinen 45 vuodepaikkainen majoituspalvelu Ounasjärven rannalla. Hetan Kota palvelee ryhmiä Lapin täysihoidolla ja yksittäisiä kulkijoita aamiaismajoituksella.

Tervetuloa viettämään lomaa perinteiseen ja persoonalliseen Hetan Kotaan! Palvelemme ympäri vuorokauden ja olemme avoinna ympäri vuoden. Hetan Kota on siisti ja laadukas majoituspalvelu Suomen Käsivarressa Tunturi – Lapissa Enontekiöllä. Se sijaitsee sykähdyttävän kauniilla ja rauhallisella paikalla Ounasjärven rannalla.

Meillä vietätte myös erilaiset juhlat, kuten häät, ristiäiset, syntymäpäivät, sekä muut tapahtumat, ystävien kesken-viikonlopuista yritysten kokouksiin ja juhliin. Samoin leirikouluja, ym. Meillä voidaan järjestää myös erilaisia kristillisiä tilaisuuksia.

Sydämellisesti Tervetuloa vieraaksemme, Ole luonamme kuin kotonasi!

Hetan Kodalla on erilaisia majoitustiloja 45 hengelle. Meiltä löytyy kaksi kahdeksan hengen mökkiä sekä neljän hengen mökki. Yhteismajoitustilat joissa 1-4 hengen huoneita yhteisillä oleskelu- sekä saniteettitiloilla. Huonemajoitusta on myös kahden hengen huoneissa joissa omat suihku/wc. Pikkumökkejä kahdella vuoteella kaksi kappaletta.

Hetan Kota tunnetaan myös omista leivonnaisistaan, tarjoamistaan paikallisista herkuista ja ruokanautinnoista!

Heta Kodan ruokailu toimii tilauksesta. Ravintolamme on tunnettu kotiruuasta ja oman keittiön leivonnaisista. Yksittäisille majoittujille aamiaismajoitus. Ryhmille tarvittaessa täysihoitopalvelut.

Hetan Kodan pihapiirissä on Lapin laavu tulipaikkoineen lettukestejä ja makkaranpaistoa varten.

Lomakylä sijaitsee Hetta-Pallas vaellusreitin pohjoispäässä, Ounasjärven rannalla. Vaeltajille mm. autonsiirtopalvelu.

Ylläs – Pallastunturin vaikuttavan upea kansallispuisto sekä Ounastunturin huippu Pyhäkero sijaitsevat aivan Hetan Kodan läheisyydessä. Siitä lisätietoja saat Tunturi – Lapin Luontokeskuksesta Skierristä.

Hetan Kodan ympäristössä saat erinomaiset mahdollisuudet ulkoiluun ja harrastamiseen puhtaassa luonnossa vuodenajasta riippumatta. Tarjolla on mm. eripituisia patikka – ja vaellusreittejä ja opastettuja retkiä nokipannukahveineen. Talvisin pihasta pääsee suoraan laduille, ympäristössämme on upeita koneellisesti hoidettuja hiihtolatuja ja –reittejä . Hetan Kodalla on hiihtokaudella myös Latukahvila, jossa hiihtäjille tarjolla kahvia suolaisen ja makean leivonnaisen kera. Meiltä vuokrattavissa esim. vene, polkupyöriä, potkukelkkoja, lumikenkiä, kävelysauvoja, ym.

Hetan Kota soveltuu hyvin perhejuhlien ja retriittien pitopaikaksi. Hetan Kodalla on oma Kappeli. Arvostamme luonnonrauhaa ja hiljaisuutta. Levollisuutta ja rauhaa voit aistia myös tulistellessa pihapiirissä sijaitsevassa Lapin laavussa.

 • Karavaanareille

  Meiltä löytyy muutamia yksilöllisiä vaunu/autopaikkoja rauhalliselta Ounasjärven rannalta.

   
 • Hetan Kota
  Hetta

  Rantasauna ja avantouinti

  Meiltä voit vuokrata perinteisen rantasaunan ja uintimahdollisuus kesällä ja talvella avannossa. Hinta 15 e / hlö ja sauna lämmitetään...

   
 • Hetta

  Hetan Kodan majoitustarjous

  Hetan Kota sijaitsee Ounasjärven rannassa, aivan Ounasjoen yläjuoksulla. Meiltä on helppo lähteä vaikkapa meloen Kittilään tai jopa...

   
 • Hetta

  Hetta-Pallas sekä Hetta-Ylläs hiihtäjille ja vaeltajille autonsiirtopalvelut kumpaankin suuntaan.

  Autonsiirtopalvelu Hetta-Pallas sekä Hetta-Ylläs välin kulkijoille