Tule tapaamaan aitoja arktisia huskeja palkittuun tukikohtaamme, tai osallistu koiravaljakkosafarille, hiihto-, tai moottorikelkka retkelle (talvella) tai husky vaellukselle, melonta seikkailulle jne. (kesällä).

Emoyhtiömme on 'CAPE Lapland' Oy, Finland's 'Centre for Arctic and Polar Exploration'.

Ajattele sanaa “husky”, ja ensimmäinen mielikuvasi on koiravaljakko kiitämässä jäätyneen arktisen tundran läpi talvi- tai kevätkuukausina. Koiramme kuitenkin elävät, syövät ja harjoittelevat Enontekiöllä ympäri vuoden, ja ovat mielissään vierailijoista, vaeltamisesta ja harjoittelemisesta asiakkaiden kanssa myös kesä- ja syyskuukausina.

 

Talvikuukausina CAPE Lapland Oy & Hetta Huskies tarjoaa opastettuja eräretkiä huskien vetämänä, lumikengillä, moottorikelkalla ja suksilla, ja kesällä opastettuja melontaretkiä ja kursseja, sekä maastopyöräily- & vaellusretkiä.

Vuoden ympäri tarjoamme arktista opaskoulutusta sekä selviytymiskursseja eräolosuhteissa. Meillä on myös laaja valikoima ulkoiluvälineitä tarjolla vuokrattavaksi (esim. suksia, lumikenkiä, kajakkeja ja kanootteja).

Olemme avoinna 08.00 – 20-00 päivittäin, mutta paras aika vierailla meillä (kun emme ole ruokkimassa koiria tai siivoamassa aitauksia) on 10.00 – 16.30 välillä.

Talvikuukausina on paras soittaa etukäteen, sillä emme välttämättä pysty järjestämään safareita tai kierroksia ilman varausta. Kesällä, jos sinulla ei ole erityisiä kielivaatimuksia kierrokselle, pystymme yleensä järjestämään kierroksen vaikka tulisit suoraan farmillemme.

 

Tukikohtamme sijaitsee neljä kilometriä Hetan keskustasta lentokentän suuntaan. Tien varressa on suuri puinen kyltti jossa lukee ”Huskies” sekä toiminimemme ”CAPE Lapland”