​Lomakylä tarjoaa kodikasta huoneisto majoitusta ja hyvää palvelua rauhallisella paikalla, Kilpisjärvellä.

Huoneistomme ovat ihanteelliset omatoimiseen majoittumiseen. Kaikissa huoneistoissa on oma sauna ja keittiö (astiat ja kattilat).

Neljässä hirsirivitaloissa on 1-2 hengen huoneistoja ja 2-6 hengen huoneistoja, näistä kahdeksassa isommassa huoneistossa on terassi ilta aurinkoon ja järvimaisema. Kaikissa rakennuksissa on lämmityksenä maalämpö. Mahdollista myös ”oikea” lomailu, lisämaksusta liinavaatteet, lähtösiivous ja ateriat Arctic Mutteri kahvilaravintolassa.

Vastaanotto ja tilausravintola.
​Aterioiden raaka-aineet hankimme läheltä ja ruoka on terveellistä kotiruokaa, vältämme lisä-, väri., ja säilöntäaineita. Yläkerrassa on lisää pöytiä ja siellä voit syödä Kilpisjärven upimmissa maisemissa. Näet joka suuntaan ja Saana on sylissäsi.
Ravintola on avoinna sopimuksen mukaan.
Emme tarjoile alkoholia.

Sijaitsemme Kilpisjärven parhaalla paikalla, Saana tunturin rinteessä, yli 500 metriä merenpinnasta, kauniin, pienen , solisevan tunturipuron varressa. Vieressä olevalle erämaalle on helppo mennä kävellen, hiihtäen tai moottorikelkalla. Kauppaan on vain 150m ja hotelliin 300m.

Parasta meillä: Siistit huoneistot. Kilpisjärven rakentamaton tunturi luonto. Upeat maisemat ympäri vuoden. Puhdas ilma ja hyvät energiat takaavat hyvät unet.