Lähde kanssamme erävaelluskurssille Hetta-Pallas reitille tai opastetulle erämaavaellukselle Kilpisjärveltä!

Adventure by Design tarjoaa aktiivisia luontoelämyksiä Enontekiöllä ympäri vuoden. Kesäkaudelle 2017 myynnissä ovat nyt erävaelluskurssi Hetta-Pallas reitillä, opastettu Haltin vaellus, kolmen maan vaellus Kilpisjärveltä ja päiväretkistä koostuva Kilpisjärven aktiviteettiloma. Katso kesän koko tarjonta nettisivultamme http://adventurebydesign.fi/summer_autumn_adventures_finland/

Adventure by Design on toiminut Enontekiöllä vuodesta 2012. Uudesta Seelannista Suomeen muuttanut Gareth työskenteli jo kotimaassaan seikkailukouluttajana ja on Suomessa opiskellut hyvinvointivalmentajaksi ja personal traineriksi. Garethin mukana pystyt kommunikoimaan suomeksi, mutta retkillämme saat halutessasi myös englanninkielen tehokertauksen samaan hintaan.

Meiltä voit nyt myös vuokrata InReach satelliittipaikantimen ja Fjällpulken ahkion.

 

Katso kaikki kesän 2017 aktiviteetit kotisivuiltamme!

Erävaelluskurssi 18-23.7.2017
Paljon kysytty erävaelluskurssi Lapissa on viimein kalenterissamme.  Lähde mukaan Pallas-Yllästunturin kansallispuistoon yksin tai ystävän kanssa.

Päiväretkien Kilpisjärvi 25-30.7.2017
Kävelemme päivittäin erilaisia päiväretkiä Kilpisjärven ympäristössä. Vaellusta kevyempi vaihtoehto, jos kaipaat illaksi takaisin mukavaan majapaikkaan.

Vaellus Halitille 6-11.8.2017
Opastettu vaellus Haltille sopii sekä jo vähän kokeneemmille, että täysin ensikertalaisille. 

Kolmen maan vaellus, Giants hike 20 -26.08 2017, 30.08 – 05.09 2017
Suosittu vaelluksemme lähtee Kilpisjärveltä ja kulkee Norjan kautta Ruotsiin ja takaisin Kilpisjärvelle.